Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Újrahasznosított sörösdobozokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrahasznosított sörösdobozokból készült menyasszonyi ruhában házasodni elítelendő?

Figyelt kérdés
A fenntarthatóság jegyében. Ennek a jövőorientált, környezettudatos magatartásnak van-e méltó helye szerintetek az esküvőkön is?

#menyasszonyi ruha #újrahasznosított anyagok
2012. nov. 23. 10:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
32%
Miért akarják megmondani az emberek, hogy valaki a SAJÁT esküvőjén mit hogyan csináljon? Mintha lenne hozzá bármi közük is. Beleértve akár a meghívottakat is. A menyasszonynak és a vőlegények van köze hozzá, senki másnak. Csak szeretnék, hogy legyen... :)
2012. nov. 23. 11:34
 22/33 anonim ***** válasza:
80%

> Miért akarják megmondani az emberek, hogy valaki a SAJÁT esküvőjén mit hogyan csináljon?

Senki nem mondta, hogy mit csináljon, hol olvasol te ilyet?

A kérdező csak a véleményünket akarta hallani.

2012. nov. 23. 11:37
 23/33 anonim ***** válasza:
10%
#22: Senki nem mondta, hogy csak erre az egy kérdésre gondolok. De már eleve a kérdés: elítélendő-e? Honnan a kérdés? Onnan, hogy mindenki beleüti az orrát.
2012. nov. 23. 11:41
 24/33 anonim ***** válasza:
76%

> Onnan, hogy mindenki beleüti az orrát.

Gondolom a kérdező szándéka az volt, hogy mindenki "üsse bele az orrát", vagy minek írta ki a kérdést? Ha meg valaki nem erősíti meg a nyilvánvaló hülyeségében, akkor az baj, meg hogy milyenek vagyunk, stb.?

2012. nov. 23. 12:44
 25/33 anonim ***** válasza:
76%

Hát ne haragudj, de ha már így rákérdeztél, szerintem nagyon gáz.

Ha nem mondod, hogy mi az oka annak, hogy ilyet húzz magadra, teljesen másra gondolok. Először talán arra, hogy nincs ki a 4 kereked, aztán meg arra, hogy fogalmad nincs mit kezdj magaddal és hogy hívd fel mások figyelmét a leginkább.

Én nem állítom, hogy te ilyen ember vagy, de ebből ez jött le.

Persze, ha számodra ez az álomesküvő, hát hajrá!

2012. nov. 23. 12:59
 26/33 anonim ***** válasza:
93%

A környezettudatosság szép dolog, a házasság fenntarthatósága is, de (mint itt is lemérheted) rajtad kívül senkinek nem ez fog lejönni egy ilyen ruháról. (Nekem sem ez jönne le.) Lehet környezettudatos esküvőtök (saját készítésű díszekkel, újrapapírral, bárhogyan) kevesebb meghökkentő külsőséggel is.

Tudod, a szélsőségek (mint egy ilyen ruha) a legtöbb embert inkább taszítják. Nem ettől fognak a fejükhöz kapni, hogy "de jó, holnaptól én is környezettudatosan fogok élni", sőt, úgy fogják gondolni, hogy "térítesz", azt pedig senki nem szereti. Az üzenet lehet bármilyen pozitív, ha nem érthető és emészthető, el fognak könyvelni flúgosnak vagy flancolósnak.

2012. nov. 23. 13:36
 27/33 anonim ***** válasza:
81%

Előttem már mindent leírtak, csak még egy megjegyzés.

Amennyibe egy ilyen esküvői ruha kerülne (mert gondolom nem vagy profi iparművész, hogy Te magad meg tudd csinálni), abból a pénzből már inkább támogass valami alapítványt vagy hasonló.

Szerintem is ne a menyasszonyi ruhán legyél környezettudatos, hanem a szalvétákon, dekoráción, meghívókon stb.

2012. nov. 23. 14:48
 28/33 anonim ***** válasza:
64%
Az esküvő szerintem egy meghitt dolog, nem kell belevinni más mondanivalót. Ha szeretnéd felhívni a barátaid/rokonaid figyelmét a környezettudatosságra, akkor ezt megteheted máskor is ilyen ruhában, gondolom nem csak az esküvőn találkoztok. Ha más figyelmét is fel szándékozod hívni, akkor be kívánsz kerülni a hírekbe, de oda is lehet úgy hogy más alkalommal veszed fel. Amúgy környezettudatos ötlet még amit nem mondtak: kérd, hogy ne csomagolják külön papírba az ajándékokat, bio alapanyagok az esküvőn, nyári esküvő, hogy a fűtéssel se károsítsátok a környezetet.
2012. nov. 23. 15:25
 29/33 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kerdezo. Mondok egy szelsoseges peldat (csak azert, hogy jobban megertsd az emberek reakcioit)

Ha egy takaritono (budi pucolo) az eskuvojen viragcsokor helyett budi kefet tart a kezeben te mire gondolnal? Arra, hogy probal uzenni az embereknek, hogy a wc kefe nem disznek van es higeniai szempontbol sok elonyhoz vezet ha rendszeresen hasznaljak (na meg persze nem lesz olyan piszkos a munkaja szegenynek) vagy az jutna eszedbe, hogy szegeny vszinuleg debil es csak feltunoskodni akat?! Hm...?

Ertem en, hogy modern vilag blablabla... De azert a hagyomanyokat nem kellene elfelejteni... Szerintem.

De persze ez is csak egy velemeny.

2012. nov. 23. 18:13
 30/33 anonim ***** válasza:
70%
Kitört belőlem a nevetés ahogy megláttam ezt zacskós leveses ruhát. A sörösdoboz is hasonlóan nevetséges lehet. Szerintem közönségessé és szánalmassá teszed ezzel az esküvőt. Amúgy semmi bajom ezzel a zacskós leveses ruhával, sőt egy környezetvédelemmel kapcsolatos jótékonysági gálán, divatbemutatón tökéletes viselet... de nem egy esküvőn. Sőt bocsánat, hogy ezt írom, de rögtön megfordult a fejemben, hogy mi a fenének akar valaki sörösdoboz vagy zacskós leves ruhában házasodni...Elmentek neked otthonról? Feltűnési viszketegség (mert tuti egyedi lenne)?? Kamukérdés??
2012. nov. 24. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!