Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrahasznosított sörösdobozokból készült menyasszonyi ruhában házasodni elítelendő?
Nem. Miért lenne elítélendő? Ne butáskodj! Csináld úgy ahogy neked tetszik! Mit számít mások véleménye? A te esküvőd! A környezettudatosság nagyon szép dolog. Hajrá!
Amúgy az a ruha amit belinkeltél marha jó! :) Nekem tök tetszik! Sose láttam ilyet! Lehet hogy mások is eltátják majd a szájukat az esküvőn amikor bevonulsz egy ilyenben... Nem szokványos az egyszer már biztos! De jópofa és fontos üzenete van!
> Lehet hogy mások is eltátják majd a szájukat az esküvőn amikor bevonulsz egy ilyenben...
Egészen biztosan. Utána meg szakadnak a röhögéstől, meg teszik a gúnyos pillantásokat, meg lesajnálnak. OK, egy esküvőnek adjuk meg a módját, de ne ilyen szánalmas formában.
Mégis mi üzenhet egy ilyen ruha? Hogy rossz alkoholista vagyok? Kétlem, hogy bárkinek is a környezettudatosság lenne az első gondolata.
Szerintem ennyi erővel a szemeteskuka tartalmát is magadra öltheted az esküvődön...
Nem elítélendő, de szerintem nem ezen a napon kellene megmutatni, hogy te mennyire környezettudatos is vagy.
Nekem az lenne. És nem ítélek el valakit a ruhája miatt, és főleg nem nevetem ki a háta mögött és nem teszek gúnyos megjegyzéseket. Max eltátom a szám és azt mondom: "ez aztán a nem mindennapi furcsa esküvő"
Hát mások vagyunk Kedves Kérdező.
Aki a külső és a ruha alapján ítélkezik és nagyon régimódi, begyöpösödött, korlátolt ember annak nem tetszik ez az ötlet... de egy modern gondolkodású, nyitott embernek nem okoz semmilyen -esztétikai- problémát. :) Az üzenet miatt főleg.
Más, fejlettebb országokban ez nem számít már olyan nagyon feltűnésnek, mint itt nálunk. Amerikába gyakoriak az ilyen ruhák és az újrahasznosított esküvői meghívó, szalvéta...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!