Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Újrahasznosított sörösdobozokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrahasznosított sörösdobozokból készült menyasszonyi ruhában házasodni elítelendő?

Figyelt kérdés
A fenntarthatóság jegyében. Ennek a jövőorientált, környezettudatos magatartásnak van-e méltó helye szerintetek az esküvőkön is?

#menyasszonyi ruha #újrahasznosított anyagok
2012. nov. 23. 10:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
ostobaság.
2012. nov. 23. 11:07
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha mindenképp újrahasznosított ruhát akarsz, akkor lehet esetleg több régiből varrni egy újat. Turkálókban is lehet kapni rengeteg fajtát. Vagy környezettudatos még ha olyan ruhát veszel, amit utána többször is tudsz hordani máshova és környezetbarát anyagból varratod (tehát nem habos-babos hercegnőruhát, hanem egy visszafogott alkalmi fehéret, amit máskor is színes kiegészítőkkel feldobva fel lehet venni.) Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy sörösdobozból kényelmes lenne, és ezek szerint nincs is még prototípus, ha nem tudtad linkelni. De szerintem végülis maga a bérlés is újrahasznosítás, hiszen egy már meglévő ruhát kölcsönzöl, amit előtted meg utánad is fog hordani más, tehát nem külön miattad varrják. Ha mindenképp ragaszkodsz a sörösdobozokhoz de nem kapcsolódik sehogyse hozzátok (pl. nem dolgozik egyikőtök sörgyárban, vagy nem egy sörfesztiválon jöttetek össze stb...) akkor szerintem az inkább feltünési viszketegség, nem környezettudatosság. Sima ruhát is lehet többféle környezettudatós módon szerezni, mint ahogy írtam feljebb.
2012. nov. 23. 11:14
 13/33 A kérdező kommentje:
Ebben a tudatosság, a "két lábbal a földön állás" lehetne az üzenet a flancoláson túl. Bár ez senkinek nem jött le, de mi a véleményetek?
2012. nov. 23. 11:15
 14/33 anonim ***** válasza:
7%

Nem. Miért lenne elítélendő? Ne butáskodj! Csináld úgy ahogy neked tetszik! Mit számít mások véleménye? A te esküvőd! A környezettudatosság nagyon szép dolog. Hajrá!

Amúgy az a ruha amit belinkeltél marha jó! :) Nekem tök tetszik! Sose láttam ilyet! Lehet hogy mások is eltátják majd a szájukat az esküvőn amikor bevonulsz egy ilyenben... Nem szokványos az egyszer már biztos! De jópofa és fontos üzenete van!

2012. nov. 23. 11:15
 15/33 A kérdező kommentje:
A habos-babos pillanatnyi mesevilág helyett, a házasság fenntarthatóságát is szemelőtt tartva.
2012. nov. 23. 11:18
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

> Lehet hogy mások is eltátják majd a szájukat az esküvőn amikor bevonulsz egy ilyenben...

Egészen biztosan. Utána meg szakadnak a röhögéstől, meg teszik a gúnyos pillantásokat, meg lesajnálnak. OK, egy esküvőnek adjuk meg a módját, de ne ilyen szánalmas formában.

Mégis mi üzenhet egy ilyen ruha? Hogy rossz alkoholista vagyok? Kétlem, hogy bárkinek is a környezettudatosság lenne az első gondolata.

2012. nov. 23. 11:20
 17/33 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ennyi erővel a szemeteskuka tartalmát is magadra öltheted az esküvődön...

Nem elítélendő, de szerintem nem ezen a napon kellene megmutatni, hogy te mennyire környezettudatos is vagy.

2012. nov. 23. 11:24
 18/33 anonim ***** válasza:
25%
Ha valakinek ez tetszik miert ne? Mindenki sajat maga dönti el miben erezni a legjobban magat a nagy napon :) !
2012. nov. 23. 11:25
 19/33 A kérdező kommentje:
Legyen akkor zacskósleves vagy PET palack vagy akármi. Nem is kell a sörösdoboznak sem feltétlenül felismerhetőnek lennie.
2012. nov. 23. 11:25
 20/33 anonim ***** válasza:
54%

Nekem az lenne. És nem ítélek el valakit a ruhája miatt, és főleg nem nevetem ki a háta mögött és nem teszek gúnyos megjegyzéseket. Max eltátom a szám és azt mondom: "ez aztán a nem mindennapi furcsa esküvő"

Hát mások vagyunk Kedves Kérdező.

Aki a külső és a ruha alapján ítélkezik és nagyon régimódi, begyöpösödött, korlátolt ember annak nem tetszik ez az ötlet... de egy modern gondolkodású, nyitott embernek nem okoz semmilyen -esztétikai- problémát. :) Az üzenet miatt főleg.

Más, fejlettebb országokban ez nem számít már olyan nagyon feltűnésnek, mint itt nálunk. Amerikába gyakoriak az ilyen ruhák és az újrahasznosított esküvői meghívó, szalvéta...stb.

2012. nov. 23. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!