Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nagyon gáz lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
Az eljegyzés már megvolt, jövő évre terveznénk az esküvőt. Felvetettem páromnak, hogy mi lenne, ha karika gyűrű lenne a karácsonyi ajándékunk. Egyikünknek sincs nagy vágya, amit karácsonyi ajándékként lehetne teljesíteni. Véleményem szerint, akkor felesleges valamire költeni, amikor ez úgyis kellene. Egyelőre csak a rokonoknak mondtuk el a tervünket. Persze már jönnek a megjegyzések, hogy milyen mára dolog? Én milyen fukar vagyok stb stb. Szerintetek is fukarság? Nem jó ötlet?

2012. nov. 20. 08:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekünk májusba volt az esküvő, és karácsonyra vettük meg a karikát... nincs benne semmi
2012. nov. 21. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó ötlet! Nekem is köves (kisérő) gyűrűvel kérte meg a párom a kezem, már egy évvel ezelőtt az évfordulónkon. Jövőre szeretnénk összeházasodni és karácsonyi ajándéknak vesszük egymásnak a karikagyűrűt. Már megrendeltük, 3 hetet mondtak az elkészítésre. Más ajándékot nem veszünk egymásnak.
2012. nov. 22. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó! Mi is így csináltuk!
2012. nov. 23. 14:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tudod mi a gáz? Az, hogy a rokonságotoknak fogalma sincs a karácsony lényegéről. Amikor egy lány egy 300 Ft-os mécsest vesz az anyjának karácsonyra, akkor az is fukarság? Közben lehet, hogy egy szülő mindennél jobban örül annak az apróságnak - és nem az ára miatt.

Ez a szeretet ünnepe, és kevés annál szebb és kifejezőbb dologgal lehetne jelképezni az egymás iránt érzett szereteteteket, mint az eljegyzési gyűrűk.

Sok boldogságot!

2012. nov. 23. 21:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül is persze minden úgy fog történni, ahogy azt mi szeretnénk.

Nem a saját családomról van szó, sokkal inkább a kapottról. Mi mindig hasznosat ajándékoztunk egymásnak. olyat amire a másik vágyik. De be kell azt látni, hogy vannak emberek, akiknél az ajándékon van a hangsúly. Az érték az mindegy, a lényeg, hogy az ajándékozó gondolkodott, meglepetést szerzett, erőltette magát. Mindegy az érték, a szándék a lényeg. Ez esetben pedig ugye a kellemest kötjük a hasznossal. Mindketten tudunk mindenről. Nincs meglepi. Nincs gondolkodás, nincs izgalom. Ezért nem tartják inkább jó ötletnek.

2012. nov. 25. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, mi közük hozzá? :)
2012. nov. 25. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Hello! Az vagyok aki azt írta 3 hét az elkészítési idő. Hát 5 lett belőle, mert sok a megrendelés karácsony előtt. Persze telefonáltak és türelmet kértek. Így 15.-én készült el és 25.-én tartottuk a "hivatalos" eljegyzést a családdal. Ezt csak azért írtam ide hátha valakinek hasznos lesz. :)
2012. dec. 26. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!