Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok képet a meghívótokról?
Szia!
Én egy olyan oldalról linkelek neked, ahol szinte csak egyedi, kézzel készített dolgok vannak:
Remélem találsz kedvedre való ötletet :)
Van, ahol megtehetik, de nem ez a lényeg.
Szerintem jó ötletek, így ha valami megtetszik valakinek, itthon a pénz töredékéért el lehet ezeket készíttetni (sőt, ami nem dombornyomásos akár otthoni nyomtatással is megvalósítható, csipke, szalag, stb. is felvarrható otthon:)
Köszi a linket:)
Gyönyörűek ezek a meghívók, alig tudok választani:)
nekünk ilyen volt :)
Ha megnézed az oldalt, szerintem nagyon szépek a meghívók :) és nem is drágák szerintem :) Jó keresgélést! :)
Még nem volt esküvőnk, jövő őszre tervezzük, de már nézegetem én is a meghívókat! (: Ez tetszik a legjobban eddig, de világosabb lilával lenne szép igazán!
A miénk ehhez volt nagyon hasonló!
A netről is lehetett volna rendelni - darabonként 600-700 Ft-ért, de mi kb. 100Ft-ból kihoztuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!