Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan esküvőn ahol a igen-nem-nél, nemet
mondtak?
Túl sok dél-amerikai szappanoperát nézel.
Max. olyan lehet, hogy valaki nem megy el az esküvőre, mert vagy pont előtte összevesznek, vagy berezel az illető.
2012. nov. 11. 15:40
Én már gondolkoztam rajta hogy NEM gondolod, hogy mást mondanék mint IGEN-t mondok, hadd kapjon frászt anyósom :DD
Januárig még van időm kitalálni hogy bevállaljam-e :D
2012. nov. 11. 15:43
3/10 A kérdező kommentje:
Nem nézek szappanoperát. Volt előbb egy kérdés: "Volt már valaki "balhés" esküvőn?", ezzel kapcsolatban jutott eszembe ez, és egyszerűen megkérdeztem.
olyanban nem voltam.
Olyan viszont történt ahol a nászútra még együtt mentek a fiatalok de vissza már külön.
A család spórolt pénze ment bele a lagziba. (végül is buliztunk egy jót :) :
2012. nov. 11. 15:44
"NEM gondolod, hogy mást mondanék mint IGEN-t mondok"
Januárig, azt is gondold át, hogy ez nyelvtanilag helyes-e. Nehogy a násznép rajtad röhögjön a tréfád helyett.
2012. nov. 11. 15:50
az a baj, hogy ez poénnak tűnik, de ha az IGEN szócskán kívül bármi mást mondasz, az anyakönyvvezető becsukja a könyvet, és mehettek vissza máskor. ez egy hivatal, nem lehet viccelődni.
azért írom (ez egyben válasz is a kérdésre), mert volt már olyan, hogy a vőlegény poénból nemet mondott, és az ak.vezető közölte vele, hogy lehet, hogy jó poén volt, de mivel hivatalos a helyzet, kéjenek új időpontot...
2012. nov. 11. 16:13
Poénból nem érdemes nemet mondani, ugyanis érvénytelenné válik az esküvő és lehet még egy hónapot várni a következőre. Jogszabály rendelkezik róla.
2012. nov. 11. 18:11
Nem lehet viccelődni, egy szót kell mondani. Igen/nem. Ha nemet mond valaki, akkor vége a szertartásnak. Akkor is ha viccből mondta. Mi ezt megkérdeztük direkt, mert paráztam attól, hogy annyira zavarban vagyok, hogy nemet mondok véletlen. Akkor mondta ezt az ak.vezető.
2012. nov. 11. 19:53
Én csak olyat hallottam, hogy a vőlegény a nászúton vallotta be a csajnak, hogy már nem szereti és el akarja hagyni. Azért ez is elég kemény, hogy előtte egy héttel volt az esküvő. Saját személyes élményem volt, hogy egyszer belefutottunk egy pasitársaságba, mikor a barátnőimmel buliztunk. Szóba elegyedtünk velük és kicsit később derült ki, hogy ők egy legénybúcsúzó társaság. A vőlegény már eléggé be volt nyomva, amikor elkezdett arról beszélni, hogy valójában a háta közepére kívánja az egészet és rohadtul nem is akarja elvenni a csajt, csak most már nem csinálhatja vissza... Durva, hogy ez a valóság.
2012. nov. 12. 00:44
10/10 sleki válasza:
Én olyanról hallottam, hogy az volt a nászajándék a fiú haverjaitól, hogy ahány másodpercet vár a kérdés feltevése után az IGEN-nel, annyiszor 10000Ft-ot kap.
2012. nov. 14. 08:38
Kapcsolódó kérdések: