Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már vegyes esküvön?
olyan szituáció érdekelne,ahol az egyik fél külföldi!
szeretném megtudni,hogy ki hogy oldotta meg a zene,az étel,az ültetés kérdését!!!
válaszotokat előre is köszönöm
Barátnőm (magyar) olasz férfihoz ment férjhez, a templomi esküvő és a lagzi itt volt Magyarországon.
Az ültetésnél U alakban volt az asztal, egyik oldalra a srác rokonait ültették, másik oldalra barátnőm rokonait, ismerőseit. A menü magyar menü volt (pörkölt, húsleves stb.), ízlett nekik :)
A zene vegyes volt, olasz slágereket is énekeltek a zenészek és magyar zenék is voltak. A szertartáson volt egy tolmács (barátnőm barátnője, aki szintén magyar származású és olasz férje van), valamint a lagziban is ő tolmácsolt a vőfélyes játékoknál, feladatoknál.
Úgy láttam, hogy mindenki nagyon jól érezte magát :)
Szlovák-magyar esküvőn voltam, ahol a vőlegény volt a külföldi. A templomi esküvő volt két nyelvű (evangélikus lelkész a férj), a lagzi pedig igazi sváb volt (a család, a környék is az). Mindenki jól érezte magát.
Illetve voltam roma-magyar lagzin. Nnnna, az volt ám a valami! :D Igazi romás-magyarosra sikerült, de nem volt rossz! :)
Nekünk svéd-magyar esküvőnk lesz Svédországban.
A vendégek közt a legtöbb magyar és svéd lesz, de lesz norvég, angol, lengyel is. Az ültetést úgy próbáljuk majd megoldani, hogy figyelembe vesszük a korosztályt és a nyelvtudást is, hogy senki ne unatkozzon. A szertartás svédül lesz, ezt én majd előre lefordítom magyarra, kinyomtatom, és odaadom magyar meghívottaknak.
A lagzin a zene nemzetközi lesz, olyan táncolós számok, amiket mindenki ismer.
Köszönöm a válaszokat!
azért is tettem fel így a kérdésemet,mert nekünk szlovén-magyar esküvönk lesz!
köszönöm a válaszodat!
mi is gondolkozunk tolmácson,de akiket eddig találtam eléggé drágák voltak!
nálunk a gond ott kezdödik,hogy az én családom semmilyen nyelven nem beszél,a párom családja meg minden nyelven beszél,csak magyarul nem!!
Kérdező, én vagyok a svéd-magyaros hozzászóló.
Az én családom se beszél valami jól más nyelvet a magyaron kívül, a Vőlegényem családja pedig a magyart nem beszéli. Ennek ellenére semmi gond nem lesz, meg tudják értetni magukat, nem kisgyerekek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!