Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnátok nekem segíteni? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem segíteni? Már teljesen elkeseredtem.

Figyelt kérdés
Jövő májusban lesz az esküvőnk. Én két hete járom a menyasszonyi ruhaszalonokat, de mindenhol csak agyondíszített, csicsás, ronda ruhák vannak. Uszállyal, vagy "lámpaernyő" szoknyával.... a hideg ráz tőlük. Tudtok valahol olyan szalont, ahol letisztult, elegáns ruhák vannak? Már az sem számít, az ország melyik szegletében. Segítsetek, kérlek!

2012. nov. 5. 21:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Sokszor válaszoló 58%-os. Nem is te küldted a google linket, miért te sértődtél meg? Az első válaszomban egyébként semmi sértő nem volt. Az utolsó válaszodat nem nyitottam meg, elég volt elolvasni a link címét. Ha te ebben találod örömödet, hogy névtelenül és arc nélkül - de írhattam volna azt is, hogy arcátlanul - mocskolsz és pocskondiázol másokat, akkor tényleg sajnállak. Sajnállak, mert így nézve nagyon szánalmas életed lehet.

Más: te kezdted a bunkózást, én nem is használtam, írtam le ezt a fogalmad. Ha teheted, gondolkodj el ezen. Ha nem akarod, persze nem kell. Jobb ember úgysem leszel tőle. És tényleg, tiszta szívből kívánok neked boldog életet! Rád férne.

2012. nov. 6. 08:23
 22/28 anonim ***** válasza:
2012. nov. 6. 09:18
 23/28 anonim ***** válasza:
47%
Menj varrónőhöz, ha ennyire nem jó semmi. Ja, és illemtanár sem ártana, mert a jó modort még távolról sem ismered. Inkább ezen keseredj el.
2012. nov. 6. 10:26
 24/28 anonim ***** válasza:
Jesus Peiro,szerintem ez a legegyszerűbb ruhamárka.érted hogy értem.gyönyörűek a ruhák,de a bérlésük ilyen 200-300 körül kezdődik.csak azért írom,mert nem hinném,hogy ennyire gondolsz.
2012. nov. 6. 11:17
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

Azért érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy a 19-es és a 23-as válaszolóval együtt kifogásoljuk a modorodat, vajon miért?! Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy nem ártana illemtanárt keresned!

A varrónő jó ötlet! :)

2012. nov. 6. 12:15
 26/28 anonim ***** válasza:
53%

Van egy idézet kérdező, ami pont rád illik.

"A beképzeltség általában elhomályosítja a tisztánlátást."

2012. nov. 6. 12:26
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

szia!

Én ezt a hölgyet tudnám neked ajánlani. Én hívtam őt, mikor a ruhát kerestem, végül nem varrattam, de ő azt mondta, hogy 4-6 hét alatt megvarrja a ruhát, kombinálhatod őket, és mivel varrja, gondolom kérhetetd, hogy milyenre csinálja. Nézd meg azt a ruhát, amit linkeltem, szerintem egy tök egyszerű szabású ruha, és ha akarod, gondolom megcsinálja strasszok nélkül is :) és ha végignézed a ruhákat, nagyon szépek, jó nyilván nem mind a te ízlésed, de az árak is jók szerintem.

2012. nov. 6. 13:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én el sem mentem a szalonokba pont ezért. ebay-en vannak szép egyszerű ruhák, vagy varrass. én varrattam. (J Crew Daphne ruhája alapján). nem bántam meg, imádtam a ruhám!
2012. nov. 7. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!