Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni? Már teljesen elkeseredtem.
Sokszor válaszoló 58%-os. Nem is te küldted a google linket, miért te sértődtél meg? Az első válaszomban egyébként semmi sértő nem volt. Az utolsó válaszodat nem nyitottam meg, elég volt elolvasni a link címét. Ha te ebben találod örömödet, hogy névtelenül és arc nélkül - de írhattam volna azt is, hogy arcátlanul - mocskolsz és pocskondiázol másokat, akkor tényleg sajnállak. Sajnállak, mert így nézve nagyon szánalmas életed lehet.
Más: te kezdted a bunkózást, én nem is használtam, írtam le ezt a fogalmad. Ha teheted, gondolkodj el ezen. Ha nem akarod, persze nem kell. Jobb ember úgysem leszel tőle. És tényleg, tiszta szívből kívánok neked boldog életet! Rád férne.
Azért érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy a 19-es és a 23-as válaszolóval együtt kifogásoljuk a modorodat, vajon miért?! Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy nem ártana illemtanárt keresned!
A varrónő jó ötlet! :)
Van egy idézet kérdező, ami pont rád illik.
"A beképzeltség általában elhomályosítja a tisztánlátást."
szia!
Én ezt a hölgyet tudnám neked ajánlani. Én hívtam őt, mikor a ruhát kerestem, végül nem varrattam, de ő azt mondta, hogy 4-6 hét alatt megvarrja a ruhát, kombinálhatod őket, és mivel varrja, gondolom kérhetetd, hogy milyenre csinálja. Nézd meg azt a ruhát, amit linkeltem, szerintem egy tök egyszerű szabású ruha, és ha akarod, gondolom megcsinálja strasszok nélkül is :) és ha végignézed a ruhákat, nagyon szépek, jó nyilván nem mind a te ízlésed, de az árak is jók szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!