Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnátok nekem segíteni? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem segíteni? Már teljesen elkeseredtem.

Figyelt kérdés
Jövő májusban lesz az esküvőnk. Én két hete járom a menyasszonyi ruhaszalonokat, de mindenhol csak agyondíszített, csicsás, ronda ruhák vannak. Uszállyal, vagy "lámpaernyő" szoknyával.... a hideg ráz tőlük. Tudtok valahol olyan szalont, ahol letisztult, elegáns ruhák vannak? Már az sem számít, az ország melyik szegletében. Segítsetek, kérlek!

2012. nov. 5. 21:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Art'z Modell egyedi kérésre is készít ruhát.
2012. nov. 5. 22:34
 12/28 A kérdező kommentje:
10-es, te nem ismered az egyszerű fogalom jelentését! Inkább azt guglizd ki :)
2012. nov. 5. 22:39
 13/28 anonim ***** válasza:
56%

Már ne haragudj, de ha valaki pénzzel a zsebében is ilyen béna, mint te, azt csak sajnálni tudom. Aki nem tud élni az internet adta lehetőséggel, azzal, hogy szinte az egész világ kitárul előtte csak okosan kellene keresni, azt csak sajnálni tudom.

Amúgy szívesen! :D

2012. nov. 5. 22:54
 14/28 anonim ***** válasza:
28%
Ja, és mióta családi kapcsolat a ruhakeresés???
2012. nov. 5. 22:55
 15/28 A kérdező kommentje:
Szerinted véletlen az esküvő alkategória megjelenítése. Más: marha sokat kerestem neten is. De: ott nem látszik a ruha anyaga, igazi esése....stb. Ezért kértem olyan volt vagy jelenlegi menyasszonyok segítségét, akik talán már láttak ahhoz hasonlót, amit én keresek. De ha te csak a google-nak, - val ..stb élsz, akkor ahhoz én is csak gratulálni tudok!
2012. nov. 5. 23:00
 16/28 anonim ***** válasza:
36%

Ajánlom keresd ki a modortalan és a bunkó kifejezés jelentését!

Elég lett volna annyi, hogy köszönöm, de az általad keresett, linkelt ruhák között, nem találtam számomra megfelelőt.

Szegény vőlegény!

2012. nov. 5. 23:04
 17/28 A kérdező kommentje:

Rákerestem: téged dobott ki!

Egyébként mindenkinek, aki értelmes választ adott, megköszöntem. Egy goggle oldalt küldeni tele olyanokkal, amiről korábban írtam, hogy nem tetszenek, ne ezt hívják modortalanságnak. Ha nem tudsz egy kérdésre válaszolni, miért van válaszírási kényszered? Az ilyen kényszeres cselekvések hatékonyan kezelhetőek egyébként. Szakember látott már?

2012. nov. 5. 23:09
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
Bemásoltam egy linket, komment nélkül, de ahelyett, hogy kulturáltan megköszönted volna a segítő szándékot, fellengzősen, gunyorosan kötözködésbe kezdtél! Gondolkodj el ezen!
2012. nov. 5. 23:12
 19/28 anonim ***** válasza:
40%
Tényleg bunkó vagy kérdező!
2012. nov. 5. 23:14
 20/28 anonim ***** válasza:
67%

Sok boldogságot! :D

[link]

2012. nov. 5. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!