Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran nézegetitek az esküvői fotóitokat? Milyen gyakran olvasol esküvői témáról interneten az esküvő után?
Figyelt kérdés
Én minden nap nézegetem a fotóinkat, és ha van időm, akkor benézek ide is, illetve egy-két blogra, pedig nyáron volt az esküvőnk. Egyszerűen nem tudom megunni a témát, pedig nem erről szólt az életem sohasem, én magam nem is vezettem blogot, nem is volt egy fényűző trendi esküvőnk, mégis most utána azt veszem észre, hogy mindennap megnézem az albumot, és mindennap eszembe jut a nagy nap. Nektek mikor állt vissza az életetek az eredeti kerékvágásba? Szerintem már beteges, amit én csinálok. :)2012. nov. 3. 15:36
11/14 anonim válasza:
nekem is júniusban volt, de hetente egyszer azért megnézem :D a telómon is van pár kép, azokat elég sűrűn :) a képek már megvannak, de még nincs album, amibe rakhatnánk :D
12/14 anonim válasza:
Nekünk júliusban van.Mikor készen lettek a képek,sokat kellett szortírozni,hogy kinek melyiket,mennyit adjunk.Kicsit meguntam,akkor őket.Most,pár hónappal később már van olyan nap,hogy megnézem azt a párat,ami a gépen van.Albumot azóta sem nyitottam ki.Az esküvőnk csodálatos volt,szép emlék nagyon és néha eszembe jutnak apróságok,részletek,amik akkor fel sem tűntek.
A témából azokban a napokban kicsit elegem lett,nagy volt a stressz a végén,hogy minden rendben legyen.Most a családban újra esküvőre készülünk,ebbe szívesebben segítek,nincs akkora nyomás és a döntés sem az én kezemben van.Csak ötletelnem kell és a menyasszony-vőlegény rábólint.
14/14 anonim válasza:
gyakran...főleg most hogy válni készülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!