Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor hogyha a vőlegényed és a te vezeték neved
is ugyanaz?
Figyelt kérdés
Ti hogy használnátok?
pld:
Kovács Csaba és Kovács Tímea.
Kovácsné Tímea, Kovácsné Kovács Tímea, vagy meghagynátok simán?
Hivatalosan nem lehet Kovácsné Tímea. Ettől még használhatja úgy, ahogy a linkelt honlapon is, de a személyijében biztosan nem ez áll.
2012. nov. 2. 16:55
13/24 anonim válasza:
Szerintem is tök rossz,hogy nem lehet Xné Y valaki,Én is így szeretném pedig majd felvenni a Párom nevét.De azt hiszem hivatalosan le lehet rövidíteni,tehát adott példánál Kovácsné K. Tímea? Én úgy emlékszem lehet ilyet mert végül mintha evvel a verzióban maradtam volna.
2012. nov. 2. 17:02
14/24 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy miért érzed ennyire szükségesnek, hogy látszon a neveden, hogy már nem árulsz petrezselymet?
Maradj Kovács Tímea. akik ismernek, azok tudják, hogy férjnél vagy. Akik meg nem ismernek, azokat nem is érdekli a családi állapotod. Nem uccsó sorban egy csomó pénzt és utánjárást megspórolsz.
De ha már ráz a hideg, hogy nevet változtathass, akkor K. Kovács Tímea.
2012. nov. 2. 17:04
15/24 anonim válasza:
Ilyen esetben ismerősöm a Kovács Csabáné nevet választotta. (A lány Balogh, a párja pedig Balog, lényegtelen, így Balogné lett)
2012. nov. 2. 17:12
16/24 A kérdező kommentje:
Nem tartom fontosnak, csak elgondolkodtam rajta, hogy "mi lenne ha.."
köszi a válaszokat.
2012. nov. 2. 17:20
17/24 anonim válasza:
Én ismerek egy Kissné Kiss x-et. Hát érdekes név szerintem. :D
2012. nov. 2. 17:44
18/24 anonim válasza:
14-es!Az ember nem mások miatt akar nevet felvenni/változtatni,hanem saját maga miatt.Szerintem. Te meg végig arról írsz,aki ismer tudja (miért tudná amúgy) aki nem ismer az meg minek tudja (az nem baj ha bemutatkozol valakinek illetve új embereket ismersz meg) meg hogy látszon hogy nem árul petrezselymet? Kiknek? Most Engem hol érdekel a többi ember,hisz a saját nevemről van szó!:) Hogy 1 új család alakult stb. Vagy ezt csak Én látom így? Kérdező Te is nyugodtan vállald föl,ha fontosnak tartod,szíved joga,nem másoké.:)
2012. nov. 2. 18:15
19/24 anonim válasza:
mi lenne ha a párod venné fel a te neved?
Kovács Kovács Csaba
:-D
2012. nov. 2. 18:35
20/24 anonim válasza:
Anyám 31éve a Kovács Csabáné verziót vette fel, ha én kerültem volna ebbe a helyzetbe, meghagytam volna a lánykori nevemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!