Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Választanál olyan esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanál olyan esküvői helyszínt, ahol?

Figyelt kérdés

...a rendezvényszervező flegma és nagyképű veled/veletek.

Jövőre lesz az esküvőnk, neten keresgéltünk helyszínt, kb 5 van olyan, ami szóba jöhetne. Az egyik nagyon esélyes volt, visszajelzések pozitívak, kaja, felszolgálás rendben. E-mailben kérdezgettem, válaszolt normálisan.

Felhívtam, hogy személyes talákozót kérjek, már ez is nagyon fura volt, nem értette, kivagyok és mit akarok, normálisan mondtam el, persze szivesen megismételtem, de akkor is minimum azt vártam volna:" Elnézést nem értettem, amit mondott, kérem ismételje meg mégegyszer" vagy valami hasonlót, az ő válasza ez volt "Ki,mi, hol,milyen találkozó, mi van?"

A találkozóról alapjáraton késett 25 percet, a helyszín mellett van az iroda, ott leültettek minket, amikor megérkezett nem az volt az első dolga, hogy megkeres minket (szóltak neki, hogy ott vagyunk) hanem, megvárta, míg mi átballagunk a rendezvényterembe. Elnézést se kért, hogy megvárakoztatott minket.

Nem lesz nagy esküvőnk és végig azt érzékeltette, hogy ezért csórók vagyunk. Megkérdeztük, hogy gyümölcsszigetet, vagy koktélost tudnak e biztosítani, erre ő: igen de ennyi embernél sokba kerül, minek az nektek ? Én úgy gondolom az én zsebembe van a pénz, én akarok dönteni róla mire költöm.

A fontos kérdésekre is elég értelmetlen válaszokat adott, szeszesital szerinte 600/fő, már erre nagyot néztünk,később küldött italkalkulátort, amivel ők dolgoznak, miből mennyit vigyünk nagykeráron 2000/főre jött ki a pia. Az étel árát nem tudta megmondani, csak az ideit, meg kell várnunk a következő katalógusukat )december).

Tudom visszaolvasva az írásomat, nem nagy dolgok, de bennem nagyon rossz érzéseket kelt. A kérdésem az lenne, hogy maga a hely jó, de annak tudatában lefoglalnád-e, hogy egy olyan emberrel kell együtt dolgoznod, aki számodra unszimpatikus, és folyamtosan megalázott érzésed van ha vele kell beszélni?

2012. okt. 31. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj!

Jövő évben nektek lesz esküvőtök vagy neki???

Szerintem nektek! Ez a ti napotok lesz és nem az övé! Hát azért gondolkozzon már el! Keressetek mást! Minden rólatok fog szólni és nem róla. Az ilyen flegma, energiaromboló embereket meg kerüljétek el nagy ívbe! Sok sikert! ;))

2012. okt. 31. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Keressetek mást, mert bármit is beszéltek meg, úgyse fogja betartani. Ja és előtte mondjátok meg a főnökének,h miért nem veszitek igénybe a szolgáltatást, és hogy máskor szórakozzanak más idejével....
2012. okt. 31. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezer apró bosszúsággal rontanák el a napotokat, gondolj bele, már előre mennyi negatív beszólás! Semmiképp ne válaszd őket, sőt add is tudtukra, hogy a stílus miatt bukták a ti rendezvényeteket.
2012. okt. 31. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak bánt, hogy amúgy tényleg nagyon jó visszajelzések vannak a helyről, szolgáltatás terén. A másik, hogy ez az egy hely lett volna, ahol nem kellett volna elhagyni a várost és viszonylag könnyen haza jutott volna mindenki. (Ez nagyon fontos lett volna). Szivem szerint, már a találkozó közepén otthagytam volna a nőt, de azt szeretném, a vendégek is jól érezzék magukat és mi is. Igazából csak-e miatt gondolkozok még a helyen, párom rámbízta a döntést.
2012. okt. 31. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress másikat. A végén még valamit elront, aztán lesz nagy baj! Az esküvő különleges nap, nem szabad a szervezést ilyen emberek kezébe adni. Egy abszololút megbízható embert kell találni.
2012. okt. 31. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én "tisztelet" ide vagy oda szépen vissza szólogattam volna, vegye már észre magát! Neki az lenne az érdeke, hogy kuncsaftokat fogjon és a legapróbb vágyaitokat is teljesítse, nem az, hogy lekezelően bánjon veletek.

Reagáltam volna minden egyes bunkó megjegyzésére, hogy ÉN vagyok aki fizet, ne féltse a pénztárcámat, avagy azért van ő, hogy akkor javasoljon egy hasonló ötletet kevesebb pénzből... Fú de nem szeretem az ilyen embereket.

Én írnék egy e-mailt a tulajnak a tapasztalataimmal. Valószínűleg az ő reakciójától függne, hogy bevállalnám-e a helyet. Ha ezáltal sikerülne megkerülni ezzel a némberrel az együttműködést, akkor bevállalnám, ha nem, akkor keresnék egy másik helyet.

2012. okt. 31. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hívd fel a főnökét, kérdezd meg, van-e más szakembere erre a munkára, mert szeretnétek ott tartani az esküvőt, de ezzel a némberrel nem vagytok hajlandók üzletelni. Ha nincs más ember, jöjjön a főnök, ha fontos neki, hogy odamenjetek. Ha meg azt sem érdeki, akkor örülj, valószínű sokkal nagyobb gondok lettek volna a lagziig/lagzin, ha már most is így viselkednek
2012. nov. 1. 01:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is azt tenném, amit az utolsó válaszadó írt! Hívd fel a főnököt és mondd el, hogy milyen lekezelően viselkedett veletek az alkalmazottja. Ha az én beosztottam lenne ilyenért már repülne..
2012. nov. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!