Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fura és bonyolult. Vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura és bonyolult. Vélemény esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés

Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D

A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?

2009. aug. 11. 09:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ÉS HA ELMEGYEK AZ SZERINTETEK NAGY NAGYON GÁZ???Nem ciki?
2009. aug. 11. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
nem ciki:) lezártátok a múltat, ennyi. :) a jövőre koncentrálj és szard le az exedet.
2009. aug. 11. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Minek hoznád magad megalázó helyzetbe?Lehet,hogy nem szólna senki egy szót sem,de ha tényleg voltak komoly szóváltások az ő családjából való személyekkel,akkor ne tedd ki magad ennek,sőt más esküvőjén se akarj "botrányt"kavarni.
2009. aug. 11. 10:29
 14/15 A kérdező kommentje:
NEM HINNÉM HOGY LESZ BOTRÁNY...HANGOS SZÓVÁLTÁS STB...CSAK MAGA A TUDAT A VŐLEGÉNYNEK A MENNYASSZONYNAH NEKEM MEG PÁROMNAK...DE DÖNTÖTTEM ÉS IGENIS ELMEGYEK.mostanra én pár jegyben járok miért ne?sokan meggyőztek itt és ez a múltban volt.
2009. aug. 11. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:
helyes ;)
2009. aug. 11. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!