Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura és bonyolult. Vélemény esetleg tapasztalat?
Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D
A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!