Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt valakinek hajón a lagzija?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valakinek hajón a lagzija?

Figyelt kérdés
Mekkora volt a hajó mennyien voltatok és mennyibe került a bérlés?
2012. okt. 30. 20:50
 1/5 anonim válasza:
Igen voltam olyan esküvőn, vőfély ami hajón volt!Lánchid lábánál szálltunk be, este volt egy városnézés a Dunán, majdnem reggelig tartott. Nagyon hangulatos volt! Pontos összeget nem tudok, de nem volt olcsó.
2012. nov. 2. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk állóhajón volt a rakparton. Nagyon nagy hátrány mozgóhajóhoz képest, végülis emiatt nem tartottuk mozgóhajón az esküvőnk:

- van menetdíj (ha megy a hajó ha áll, mindenképpen van) ami valami 20-30-40e ft óránként, tehát ez nagyon megdobja az árat.

- a főteremben általában alacsony a belmagasság, tele van oszlopokkal és gyakran osztott is a terem, mivel hajó és nem lehet akármekkora tereket építeni egy hajóba.

-általában már van egy stílusa a teremnek, tehát dekorálni nem nagyon kell/lehet, mármint ha tetszik az a stílus.

- elindultok tegyük fel 6-kor (minden vendégnek ott kell lennie időre) és beterveztek 3 kikötést mondjuk 1, 3 és 5-kor. az első kikötésnél egy csomó ember úgy lesz vele, hogy "menjünk inkább most, mert bár még nem vagyok annyira fáradt, de nem akarok 2 órát várni a következő kikötésre".

- én hajókáztam párszor a Dunán, a legszebb rész Budapest, utána már csak fák és bokrok vannak, ami éjszaka egyáltalán nem látszik, tehát olyan nagyon messzire nem érdemes elmenni. Budapesten végigmenni meg kb 20-30 perc, szóval ennyi. A legszebb rész amúgy is a rakpart része.

Szóval ha már mindenképpen hajót szeretnétek a hangulat miatt, én a rakparti állóhajókat javaslom, többféle van többféle árkategóriában, gyönyörű kilátásuk van és szép termeik.

2012. dec. 7. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

2. Még csak elméleti síkon van a kérdés, mert nem vagyunk Budapestiek. A dolog csak akkor működne, ha a hajó le tudna jönni a Dunán egészen Bajáig körülbelül. Ezen a kikötéses dolgon már én is gondolkoztam, hogy ez így annyira nem jó. De ha mondjuk kiköt 12-kor és utána már nem megy a hajó sehová, csak kikötve van úgy is lehet, nem?

Ha tudod légyszíves linkeld be azt a hajót amin ti voltatok. Illetve elmondanád, hogy hányan voltatok és ha nem túl "intim" a kérdés akkor mennyibe kerül?

2012. dec. 7. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

2-es vagyok.

Hát elvileg megoldható, ahogy leírod. De azt is számold bele, hogy akkor a díjat Bajáig is Ti fizetitek. Mi akárhogy számoltuk, nagyon megdobta a menetpénz a díjakat.

Mi a Columbus hajón voltunk. Ez volt érték-ár arányban a legolcsóbb a rakparton levő hajók közül és nekik volt egyedül teraszuk, ahol a csodálatos budai várra volt kilátás, ott tartottuk a ceremóniát. A terem max 140 fős és csodaszép, nagy, nem osztott, magas terem, de van több kisebb termük is. Árat sajnos már nem tudok mondani, talán 1,5 milla lehetett mindennel együtt de hogy ebből mennyi volt az ő részük, azt nem tudom. Viszont iszonyatosan korrektek voltak, még a felbontott italokat is visszaadták, egy fillérrel sem számoltak többet, mint ígérték, és mondjuk mi csak a fél teraszt béreltük (az egész nagyon drága lett volna) de az egészet ideadták és még sok hasonló dolog.

És az egy éves házassági évfordulónkra meghívtak egy ingyen vacsorára is!

honlapjuk a columbuspub.hu

Csak ajánlani tudom.

2012. dec. 11. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat :) ment a zöld kezecske mind a 2x
2012. dec. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!