Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem idegesítő a fotós az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem idegesítő a fotós az eskjüvőn? Főleg, ha több van?

Figyelt kérdés

Nézegetem itt is, ott is az esküvői, lakodalmas képeket és nekem olyan fura, hogy pl. a szertartásoknál minden oldalról, még szemből is az oltáron két gyertya közül befényképez.. Nem idegesítő ez, hogy belemászik az egész szertartásba, mint valami paparazzi és a legmehatóbb pillanatok közben gyakorlatilag a pofájába a fényképez az embernek.

Jövőre lesz az esküvőnk, mindenki nyaggat, hogy fotós, fotós, de csak rágondolok és idegesít a dolog. Valahogy ez jut mindig eszembe arról, hogy egész nap meg éjszaka valaki ránk lenne tapadva a fényképezőjével...

[link]

2012. okt. 23. 12:24
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ahogy írták is előttem, ha profi, akkor nem fogod észrevenni, hogy ott van. Vannak bunkó, tolakodó, nemtörődöm , tapasztalatlan fotósok is, de profik is bőven. Próbálj olyat keresni, akinek a képei inkább riportjellegűek, elkapott pillanatok, és nem beállított, mű fotók. Ha látod, hogy meghitt, szép pillanatokat is jól elkap, az mind azért lehet, mert jól el tudott "tűnni" a történések alatt.
2012. nov. 29. 11:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is egy fotós vagyok, bár nem a profi kategóriából.

Először nekem is nagyon furcsa volt, hogy olyan helyekre is be KELL mennem, ahová senki más, mert milyen esküvői fotós az, aki nem készít a szertartás alatt is képeket a párról... De nagyon törekedtem arra, hogy bár magassarkú volt rajtam, végig lábujjhegyen mozogtam, hogy egyáltalán ne legyen hangja, és a lehető legkevésbé zavarjak. Aztán belenyugodtam, hogy tényleg annyira el vannak foglalva magukkal meg egymással, hogy ha egyszer-egyszer rám is pillantottak, akkor is csak mosolyogni tudtak a boldogságtól. :)

Azt nem is értem, hogy hogy tud egy fotós nyugodtan dolgozni, ha nem öltözött alkalomhoz illően.

A fotós is ember, meg lehet vele beszélni, hogy mit szeretnél, mit nem, a szertartáson milyen vonalakon maradjon kívül. Nekem is volt már, hogy megmutatták, meddig lehet menni, de volt, aki azt mondta, hogy akárhová mehetek, nincsenek határok, csak legyenek jók a képek. :) Szóval mindezt Te szabod meg, hiszen ez a Te napod. :)

Én mindig egyedül dolgozom, de szerintem akkor van jelentősége annak, hogy 2 fotós van, amikor pl. a vőlegény és a menyasszony 2 különböző helyen készülődik, és egy fotós nem lehet egyszerre 2 helyen. Ettől az egy esettől eltekintve, ha mindig megfelelőképpen tájékoztatva vagyunk arról, hogy mikor mi jön, és időben ki tudjuk találni, hogy hová kell állni, akkor szerintem fölösleges 2 fotós. Egy fotós is tud vinni 2 gépet (szerintem muszáj is) arra az esetre, ha bármi történne.

<h6> Egyébként itt elérhetsz: [link] </h6>

2013. jan. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!