Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem idegesítő a fotós az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem idegesítő a fotós az eskjüvőn? Főleg, ha több van?

Figyelt kérdés

Nézegetem itt is, ott is az esküvői, lakodalmas képeket és nekem olyan fura, hogy pl. a szertartásoknál minden oldalról, még szemből is az oltáron két gyertya közül befényképez.. Nem idegesítő ez, hogy belemászik az egész szertartásba, mint valami paparazzi és a legmehatóbb pillanatok közben gyakorlatilag a pofájába a fényképez az embernek.

Jövőre lesz az esküvőnk, mindenki nyaggat, hogy fotós, fotós, de csak rágondolok és idegesít a dolog. Valahogy ez jut mindig eszembe arról, hogy egész nap meg éjszaka valaki ránk lenne tapadva a fényképezőjével...

[link]

2012. okt. 23. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha profi, észre sem fogod venni, hogy dolgozik. Egyébként annyi minden mással leszel elfoglalva (többek között a pároddal is), hogy nem fog feltűnni.
2012. okt. 23. 12:29
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem idegesitő mivel azért van oda hívva, hogy fényképezzen. Ezért kapja a fizetését. Keres olyant akivel megbeszéled a határokat.
2012. okt. 23. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Fotóstól függ, voltunk már olyan esküvőn, hogy konkrétan nem láttunk semmit a szertartásból mert állandóan beállt a fotós középre, ráadásul egy szakadt pólóban és szétkoptatott nadrágban volt. Nekünk szerencsére sikerült kifognunk egy olyat, akit szinte észre se vettünk, olyan jól helyezkedett és fekete nadrág-fekete ingben volt, tehát nem feltünősködött. Mi csak a szertartásra rendeltünk fotóst, aki jó fotós az sztem 2 óra alatt is tud szép képeket csinálni, amiből tehetünk párat albumba. Én utálom amúgy ha fényképeznek, szóval a szertartás utánra már nem kértük, és kreatív fotózás sem volt. Arra figyelj, hogy benne legyen a szerződésben, hogy alkalomra illő öltözetben jelenik meg, nehogy úgy járj, mint az első példa.
2012. okt. 23. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban profi, akkor nem lesz zavaró, tolakodó. Persze a vaku(k) fénye azért villan, azt nehéz nem észre venni. De mint írták, úgyis mindenki mással lesz elfoglalva.

Sajnos én kínos perceket éltem át esküvőn. Rokonom megkérlelt, hogy én fotózzak. Hivatásos nem is volt. Le nem tudtam beszélni róla. A felszerelésem sem volt meg hozzá. Kölcsönzőből vettem ki nagy teljesítményű vakut, ami cserben hagyott. Kénytelen voltam az események sűrűjében szerelni, rögtönözni. Úgy éreztem, mindenki engem néz.

De hivatásos fotós esetében is éltem át kínos perceket. Egy középkorú nő volt. A segítője is csaj. Ő tartotta a második, távvezérelt vakut. A főnöke fennhangon ezeket az instrukciókat adta:

Magasabbra, bmeg.

Figyejj má, bmeg.

Most, f*sza lesz bmeg.

De ezek extrém esetek.

Ezt utóbbi esküvőn a pap is hulla részeg volt.

2012. okt. 23. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
nekem fel sem tűnt, hogy ott van, én azon gyakoroltam, hogy ne bőgjek, de nem jött össze
2012. okt. 23. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Esküvői fotográfusként arra törekszem, hogy láthatatlanul mozogjak, de olyan pillanatokat adjak vissza, amelyet nélkülem soha sem vett volna észre a pár, hiszen kívülről nem látják magukat, így ezek a pillanatok nélkülem elvesznének. Általában egységes, elegáns ruházatban dolgozom és MINDENT egyeztetek a párral. Olyan fotográfust keress akinek el tudod képzelni magad a képein. Ez érzelmi döntés, nem lehet ár/szolgáltatás tartalma alapján dönteni, mert ezek a képek egy életre szólnak. Olyat keress akinek bele tudsz szeretni a képeibe, a stílusába. Ha ez nincs meg az adott kollégánál, keress tovább, előbb utóbb találsz olyat aki minden igényednek megfelel. Sokan vagyunk, sok különböző kép világgal, munkamódszerrel, felszereléssel és stílussal. Én pl. a lagzin kívül sehol sem vakuzok. Olyan technikával dolgozom ami a lehető legkevesebb fényben is képes értékelhető végeredményt adni, így csak nagyon ritkán, speciális esetekben van szükség vaku használatára.
2012. okt. 23. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Én résztvevőként se szoktam észrevenni. :D
2012. okt. 23. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is nagyon ügyes, profi fotósunk volt. Tényleg nem vettük észre, hogy ott van, mégis mindent lefotózott. És csinosan felöltözve jött. Szóval egy profi fotóssal nincs ilyen gond, nem jött be az arcunkba, meg senkiébe.
2012. okt. 23. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
nem értem, hogy miért kellett lepontozni...
2012. okt. 24. 00:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan fotósban ne is gondolkodj aki vakuval dolgozik a templomban.

Utólag néztem meg, aki nekünk fotózott,csak a gép volt félmillió körül,(hozzá az egyebek kitudja)

Annyira profi gépek,hogy nem vakuzza ki a szemed,plussz retusál is utólag.

Mi észre se vettük hogy fotóz,gyönyörű képeket csinált.

2012. okt. 24. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!