Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt jó ötletnek tartjátok? Ajánlanátok nekem magyar
dalokat?
11/21 A kérdező kommentje:
Bocs, 19:50-et akartam írni
Kérdező: kérlek áruld el,hogy melyik számot linkelted be ide,mert nincs most kedvem regisztrálni az oldalra,de kiváncsi vagyok,hogy mi lenne az a zene :))
2009. aug. 6. 20:43
13/21 A kérdező kommentje:
Cserháti Zsuzsa: I love you baby
Ha jó hangotok van, akkor oké, de ha csak nektek tetszik az kínos. Én voltam már olyan lagzin, ahol énekelt a fiatal pár, csakhát nem volt hangjuk. Nem tudom miből gondolták, hogy jó lesz. Totál kínos volt, mert mindenki próbálta visszatartani a nevetést, ők meg nyilván észrevették és még rosszabb lett. Szóval ilyet szerintem csak akkor érdemes, ha van vmi kis alap hozzá.
2009. aug. 6. 20:46
Itt is itt van: http://www.youtube.com/results?search_query=Cserháti+Zsuzsa%..
Szerintem nagyon jó dal, sőt Cserhátit is nagyon szeretem, de az a véleményem, hogy ezt elég nehéz énekelni, vannak benne amolyan dallamtalan részek, ahol inkább a szöveg dominál és a zene. Szóval igazából meg kellene hallgatni, hogy hogy hangzik a Ti előadásotokban. Zenével gondoltad ugye? Mennyi részt énekelnétek? (Elég hosszú a szám!)
2009. aug. 6. 20:50
20:46-os: az valami olyasmi lehetett, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-ban volt :))) Bár ott a Mrs De Laueren kívül senki sem élvezte, még maga a pár sem :DDDDDDDD
2009. aug. 6. 20:52
17/21 A kérdező kommentje:
A hanggal talán nem lesz gond, mind a ketten éneklünk, csak más műfajban. Én is úgy gondolom, hogy az egész az hosszú lenne. Egyébként teljesen tanácstalan vagyok. Nagyon lassút, és romantikusat nem szeretnék, mert az nekünk is egy kicsit "nyálas". Hasonló stílusút, mint ez a Cserháti dal, meg nem nagyon találtam.
2009. aug. 7. 08:29
Kapásból még a "Jöjj, kedvesem...Ne legyél bánatos, én komolyan gondolom, hogy hozzám tartozol és én hozzád tartozok..." jutott eszembe, de talán van még jobb is.
2009. aug. 7. 08:32
20:52-es hát kb, tényleg olyan votl, mint a filmben. Annyira szörnyű volt. És mivel totál rágörcsöltek, még poénkodva se tudták elütni a dolgot, így tényleg nem édi volt a produkció, hanem kínos. Na mindegy. A kérdezőnek nincs ilyen gondja.
Kedves Kérdező: én még tudnék nektek ajánlani musical-eket. Pl. Jekyll és Hyde, Mozart, Rómeó és Júlia... Nagyon édes duettek vannak benne. Kérlek majd írd meg, hogy mit választottatok! Sok sikert!:)
2009. aug. 7. 11:35
Kapcsolódó kérdések: