Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szép magyar musical dalokat ajánlanátok a polgári esküvőhöz?
Szia!
Nálunk a középzene volt musical: Weber-Macskák-ból a Memory.
Nagyon szép volt.
Youtube-n válogattam össze a zenéket.
Nekem tetszik a szülőköszöntésnél Zorán: Ő az c. száma.
Egyszer voltam egy esküvőn és ez hallható volt. Mintha a szülő szólna a gyerekéhez.
Nekünk gyűrűhúzásnál a Szívből szeretni volt aláfestésnek: ez nálunk egyértelmű volt. A musicelek közül még valahogy be szerettem volna csempészni az esküvőnkbe az Aladin-t is, nekem az nagyon tetszik, végül a videón a képmontázsnak lett az aláfestője. A Demjén is gyönyörű, ez várakozózenénk volt, és a videón is elhanzott. Musicalek közül még a Szépség és a szörny is szép keringőnek, ha esetleg gondotok ilyenre.
Szülőköszöntőnk a Kovács Kati volt, bevonulónk a klasszikus nászinduló, az anyakönyvvezető nem hivatalos beszéde alatt pedig a Love story zenéje szólt.
Az Operaház fantomjából az a duett, húú nem jut eszembe a címe, de az azt éneklik benne, hogy "válassz társadnak míg élsz, s míg élek. holnaptól nem bánt a magány, szólíts kedvesednek míg élsz, s míg élek...
hallgassátok végig az albumot, biztos megtaláljátok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!