Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az álom esküvői ruhád?
Én nem tudok alkattól elvonatkoztatni, mert eleve olyanokat néztem... szóval ő lenne az:
Gyönyörű. Egyszerűbb, A-vonalú (a habos-babos puffos cuccok nem az én világom), mégsem unalmas... van rajta díszítés, de ízlésesen.
az ilyen vállnélküli,csecskidobós ruháktól hányni tudnék, és a fehér szín se tetszik, úgyhogy nem ilyen mostani divat szerinti ruhám lesz az biztos. szeintem magamnak fogom varrni, már ha lesz valaha esküvőm.
egy ilyesmit tudnék elképzelni magamnak, nem muszáj ennyire gothic stílusút, csak hosszúujjú legyen és fekete: [link]
a másik variáció pedig, hogy valamilyen népviseleti ruha pl. palóc. majd a leendő férj eldönti, mert úgyis neki is kell hogy tetszen!
Én is végignéztem az egészet, és nekem a tegnapelőtt 21.47 által küldött egyszerű fazonú ruha tetszik a legjobban.
Lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy a lányomnak nem sokára lesz az esküvője, és ő is ilyen stílusú ruhát választott ki magának.
Én is mutattam neki több álomszép ruhát, volt köztük habos-babos is, de ő megmaradt ennél a fazonnál.
Most már nekem is tetszik.
Nem találtam meg azt a ruhát, amelyiket meg akarunk varratni, de talán ez hasonlít hozzá a legjobban, csak a derékrészen van egy széles öv, más színű anyagból:
#13!
a 3. ruha gyönyörű, az fogott meg a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!