Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Országon belül 1-2éjszakás wellness nászút? Van valahol tapasztalatotok?
az októberi hosszúhétvégén lesz az esküvőnk, szeretném meglepni páromat egy hosszú hétvégével. Ti merre felé voltatok az országon belül?
Pesten szeretne már régóta elmenni a vidámparkba, jó lenne valami pesti, vagy környéki wellness. Esetleg van, ahol nászutas csomagot is kínálnak?
tudom, google a barátom, de tapasztalatokra lennék kíváncsi
Bár nem pesti, de mi a kastélyszállóban voltunk Misefán. Nagyon kedvesek voltak, vendég kevés, az ételek finomak voltak. A licitutak.hu-n foglaltuk elég olcsón.
Sok boldogságot :-)
Szia!
Én Hévízen voltam a férjemmel 2 éjjszakára a Rogner szállodában.Minden nagyon szuper volt és jól éreztük magunkat :D
köszi, a nyitvatartásra vonatkozóan, nov. 4ig lesznek! :)
mindenképp Pest vagy környéke lenne jó, hogy könnyen el tudjunk jutni a vidámparkba kocsi nélkül (mert az nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!