Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 17 vagyok. Soha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok. Soha nem akarok összeházasodni, összeköltözni a párommal. Sok rosszat hallottam pl. utána minden rossz lesz, megunják egymást, elmúlik szerelem. Hogy kűzdjem le ezt a gátlásomat? Így van?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha már most fenntartásaid vannak, hagyd a fenébe az egészet!
2009. aug. 4. 09:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Milyen fentartásaim?
2009. aug. 4. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Most még valóban nagyon fiatal vagy az összeköltözéshez. Várjatok még vele. Aztán majd rá fogsz jönni, hogy milyen jó érzés minden reggel együtt ébredni, együtt feküdni azzal akit szeretsz. Milyen jó rá főzni, milyen jó vele este bambán bámulni egy filmet, és milyen jó, hogy ha mondjuk rosszat álmodsz éjszaka, van kit felkeltened és van aki megnyugtat. Ezek a dolgok is az összeköltözéssel járnak, nem csak a kapcsolat romlása. Sőt. Ezt ti alakítjátok. Ha olyanok vagytok akkor a kapcsolat akkor is megromolhat, ha nem éltek együtt. De hidd el, az együtt élésnek meg van a maga varázsa. Nem beszélve arról, hogy együttélés nélkül elég nehéz mondjuk gyereket vállalni. De mindenképpen csak akkor költözz össze vkivel, ha megértél rá, és olyan valaki legyen, akit nagyon szeretsz.
2009. aug. 5. 11:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Az összeköltözéssel kapcsolatban vannak fenntartásaid. Ez természetes 17 évesen és ki tudja még mi lesz két év múlva!
2009. aug. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!