Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került a nászutatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került a nászutatok?

Figyelt kérdés
Hol voltatok? Jó volt?

2012. szept. 26. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Távol-Keleti körút luxushajón, 8 nap. 450ezer + költőpénz. Hihetetlenül jó élmény.
2012. szept. 26. 17:17
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Idén 7 nap Keszthely, igaz vállalati hotel, de teljesen meg voltunk mindennel elégedve, nagyon jól éreztük magunkat, és egy igazán szuperül sikerült nászút lett :P Mindennel együtt 100ezer.
2012. szept. 26. 17:22
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Zalakaroson voltunk, a szálloda nevét nem írom le ide, egyébként 3 csillagos volt.

A wc és a fürdő nem volt éppen a legszebb. WC folyatott, sárga csík középen ott figyelt, a zuhanyzó penészes volt. Se egy redőny vagy egy sötétebb függöny, ami meggátolta volna, hogy reggel beszűrődjön a fény (azon az oldalon kelt a nap, ami fele az ablakunk nézett), reggel fél 7 fele hozták a pékárut, nem az oldalsó bejáraton keresztül vitték be, hanem azon az oldalon, ahol az étterem külső bejárata van (arra nézett az ablakunk is), rendszeresen az ajtócsapkodásra keltünk (már ha tudtunk aludni a naptól). Ezek mellett rájöttünk, hogy a wellness nem nekünk való, nagyon hamar meguntuk, Zalakaros amúgy sem túl nagy, fél óra alatt bejártuk táblától-tábláig.

Egy dolgot nem untunk meg, amit a nászutasok általában nem is szoktak... :D, az összes többit igen.

Apróbb bosszúságok is voltak, pl. a wellness csomagban benne volt 2x20 perc masszázs (2 főre), de senki nem szólt nekünk, amikor időpontot egyeztettünk, hogy teljesen máshol van a masszázs, mint ahova ki van írva. Férjem ment le először, a 20 perc masszázsból 9 perc lett, mert közölték vele, hogy az ő hibája, hogy nem talált oda (pedig hely lett volna, mert utánam már nem jött senki). Hát ilyen apróbb kellemetlenségek voltak még.

2012. szept. 26. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Keresztapám tanyája, 4 nap, ingyen ;)
2012. szept. 26. 17:51
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
8 nap Málta 420.000 Ft. Csodálatos volt, nagyon jól éreztük magunkat.
2012. szept. 26. 18:11
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Két hét Izrael, körút, 400e tokkal-vonóval. Helyi barátok is beszálltak az élményépítésbe, nagyon jó volt!
2012. szept. 26. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Maldív-szigetek, 1,5 millió mindennel együtt. Nagyon jó volt, azóta már háromszor mentünk vissza, télen szoktunk menni, hogy kiszakadjunk innen a hidegből. Felejthetetlen hely.
2012. szept. 26. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Kb. 50.000, egy hétvége Visegrádon.

A mienk sem sikerült túl fényesen. Nem az esküvő után mentünk, mert már maga az esküvő is vidéken volt és vagy 5 napot amúgy sem otthon töltöttünk, a kutyáimat meg nem akartam ennél hosszabb időre apámra bízni.

Szóval eleve nem voltunk már abban a közvetlen esküvői eufóriás hangulatban, inkább olyan kötelességszerűen mentünk, hisz esküvő után nászút is kell.

Az esküvőnk és a lagzink is nagyon szép volt, tehát nem azzal volt a gond.

A csomagba nekünk is tartozott mindeféle wellness-szolgáltatás, ami engem nem nagyon izgatott, eleve nem szeretem ha idegenek matatnak rajtam, szóval engem ugyan ne masszázsoljon senki, mivel sovány vagyok, nem járok fürdőbe se. A páromat meg hiába küldtem, nélkülem nem ment. Hatalmasakat kirándultunk, de én vagyok a hü...lye, végig azon agyaltam, hogy élveznék ezt a kirándulást a kutyusaim, annyira boldogok, én már nem tudom élvezni nélkülük a kirándulást:(

Este rájöttem, hogy nyomasztóan hat rám, hogy közvetlen a Duna mellett van a szállónk. Sajnos nem számoltam a víziszonyommal. Hozzánk is behallatszott minden ajtócsapódás, lépcsőnyikorgás. Nem volt semmiféle elszeparáltságérzésünk. A szoba nagyon szép volt egyébként. Csak minden behallatszott. Nem volt amúgy nagy zaj magában a szállodában. Második éjjel a Duna túlpartjáról átvisszhangzó diszkó miatt nem tudtunk elaludni, mint kiderült, nem csak mi.

Párom nyűgös volt, nem volt kedve bringó hintózni, tulajdonképpen semmihez nem volt, amihez nekem igen.

Végig azon görcsöltem, hogy jól érezzem magam, ha már egyszer nászút, és ettől csak még rosszabbul éreztem magam. Harmadik napra terveztük a Rám-szakadék megmászását, de amúgyis napok óta 40 fok volt és minden erőnket kivette a meleg. Plusz rájöttem, hogy a Rám-szakadék, ahol többször is voltam nagy csapattal, nagyon szórakoztató ha sokan vagytok, de elég nyomasztó lehet, ha csak ketten vagyunk ott, úgyhogy megkönnyebbülten úgy döntöttünk, kihagyjuk a túrát és végre hazamegyünk.

Ja, és ami még nem volt túl jó, hogy a reggelinél mindenki, nem csak mi olyan feszült csöndben volt, mert nem volt túl sok vendég a nem túl nagy étteremben és nem lehetett úgy beszélgetni, hogy mások ne hallják.

Mivel másokon is észrevettem ezt a feszültséget, talán nem csak bennünk volt a hiba, mondom, az utolsó reggelen valaki be is olvasott a diszkó miatt a tulajnak, mondjuk nekem eszembe se jutott volna őket hibáztatni.

Na mindegy, ez így sikerült.

A lagzi sokkal jobb buli volt:)

2012. szept. 26. 20:45
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

2 nap 30ezer költőpénzzel együtt :D Budapest camping!(vidékiek vagyunk, nekünk ez is nagy szó h Budapest;) )

Nagyon jól éreztük magunkat :)

2012. szept. 28. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
kb 2000 Ft ba került. A velencei tóra ugrottunk el sétálni a parton meg fagyit enni. Többre nem tellett akkor.
2012. szept. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!