Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen esküvővideót szeretne?
Hát jó kérdés!
Nekem már megvolt az esküvőm, de szerintem a videó nem lett túl csöpögős. Persze vannak nyálas részei, mint pl a gyűrűfelhúzás, szülőköszöntés, fogadalom, ahol mindenképpel csöpögősre akartuk, olyan zenét is rakattunk alá. De egyébként inkább olyan vidám volt a hangulat. A végére pedig bevágattuk a bakikat, pont mint a filmek végén, az a legjobb rész az egészben! :-)
Nekünk nem volt külön videósunk csak fényképészünk, aki 12ezer képet készített násznap reggelétől másnap hajnali 4-ig. Plusz volt még a násznép, akik fotóztak. Összesen 16ezer kép készült.
A fotós képei nagyon jók lettek. Nem megjátszottak, beállítottak, hanem olyanok, amik valóban megtörténtek.
Utolsó harisnya szakadástól az első anyakönyvvezető előtti bőgésemig minden megvan örökítve.
Lehet, hogy a videó visszaadja mindazt, ami aznap történik, de a képek is.
Az életünkből sok minden videón is megvan örökítve. Ballagás, érettségi, stb.. egyiket se néztük vissza. A képeket meg vagy 100×. De ezek mi vagyunk..
Egyébként sokszor olyan pofátlan árakat kérnek el a szolgáltatók. Aki pedig spórol az esküvővel, az inkább a násznép egyik tagját kéri meg a videózásra vagy pedig összegyűjti az összes felvételt.
Ha választani kéne, akkor inkább olyat szeretnék, ami tényleg rólunk szól. Arról, hogy milyen "bénák" voltunk az nap, hogy mennyire izgultunk. Amiben benne vannak azok a részek, amikor tényleg éreztünk! Nem pedig a beállítás, a kötelező mosoly és puszi adás a 800 rokonnak/ismerősnek.
A legtöbb videó erről szól és nem a valóságról!
Én a pillanatot szeretem és nem az elmúlást.. ezért nem vagyok oda a videókért. A képek visszaadják azt, ami megtörtén. A legtöbb házasodik a pár videón pedig csak a máz látszik, a töltelék nem..
Megmondom őszintén, én nem biztos, hogy kérnék videót, mert én feleslegesnek tartom... úgyis spórolnunk kell majd egy-két dologban a párommal, így kénytelenek leszünk lemondani dolgokról (főleg mert bizonyos dolgokban meg ragaszkodunk a minőséghez, tehát nem fogunk farmerban esküdni meg hamburgert enni, és a dekoráció sem ilyen művházsd papírbetűs-összegányolt fajta lesz), így valszeg a videó lesz az első dolog, amit lehúzunk a listáról.
De ha lenne, akkor kizárt, hogy a nyálas, szirupos szarok közül választanék. Romantikus lélek vagyok ugyan, de van ízlésem, így az agyonjátszott, szájbarágós szövegű nyálas zenékkel operáló, szanaszét effektezett, csillagozott, gagyi betűtípussal bekúszós szövegű szaroktól a hideg kiráz. Ha lenne, csakis és kizárólag nagyon tehetséges, képileg-rendezésileg művészi színvonalon és jó minőségű filmmel dolgozó embert keresnék.
Végülis… nem az volt a kérdés, hogy lesz-e vagy sem, hanem ha lenne, milyen lenne…
"Ha lenne, csakis és kizárólag nagyon tehetséges, képileg-rendezésileg művészi színvonalon és jó minőségű filmmel dolgozó embert keresnék"
Rendezni nem kell egy ilyen filmet, mert az már gáz, ha belenyúlnak a történésbe. Ezek nem mások, mint a dokumentumfilmek kissé továbbgondolt változatai.
Én ilyeneket szoktam készíteni: youtube.com/weddstud1972
"Nekünk nem volt külön videósunk csak fényképészünk, aki 12ezer képet készített násznap reggelétől másnap hajnali 4-ig. Plusz volt még a násznép, akik fotóztak. Összesen 16ezer kép készült"
Ne ez azért már túl sok. Nekem még az ezer kép is sokk!!!! Ha valaha lesz esküvőnk, akkor megkérem a fotós barátomat, hogy szorítkozzunk 1000 kép alá. Sőt! Lehet, hogy filmre kérem fotózni és akkor lesz korlát!! Amúgy, egy középkategóriás digit gép 100ezer expót bír el, ez kb. az 1/8-a. Tíz ilyen esküvő és viheti szervízbe. Megéri? Én végig sem néznék 16ezer képet. Borzalom. :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!