Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fitalon ment ferjhez ( 23 alatt), megbantatok a dontest? Hanyan vannak, akik egyaltalan nem?
Anyukám 22 évesen ment férjhez, 30 éve együtt vannak az édesapámmal...imádják egymást!
Nagynénim 19 éves korában ment férjhez 1 hónap ismeretség után. majdnem 30 évig voltak együtt (a férje meghalt) jó házasságban.
egyetértek a 13 válaszolóval!!!!
nem az volt a kérdés hogy ki az aki van vagy 50 éves és fiatalon házasodott!!!hanem ki házasodott fiatalon és megbánta e.megbánni meg lehet akár 1 év múlva is!!!
én vagyok aki 4 éve házas,de előtte 4 évig együtt éltünk és van 2 gyerekünk.szerintem 8 év is elég hosszú idő a mai világban!!!
a szüleim jövő hőnapban lesznek 30 éves házasok és boldogan élnek.ja és anya 16 éves volt ,apa 21 éves mikor összeházasodtak!!
Pontosan, kedves 11-es, nem az volt a kérdés hogy idősebb embereknek mi a véleménye...
De ha már idősebbekről beszélünk: szüleim 19 és 20 évesen házasodtak össze, több mint 25 éve házasok.
Én 23 évesen házasodtam nemrég, egyelőre nem bántam meg :)
A 16-os válaszadóval teljesen egyetértek! Ha valakivel úgyis az egész életedet le szeretnéd élni, akkor felesleges sietni, mert melletted lesz 5 év múlva is akár!
Persze nincs erre recept, van akinek sikerül és van akinek nem a házassága, nem látja senki a jövőt.
De tény, hogy akkor azért nagyobb esély van, ha a pár már élt együtt előtte, és már dolgoznak, nem a pénz miatt, hanem mert az a "végleges" állapot, teljesen más suliba járni és bulizgatni, ha az életed változik te is változol. Szóval az előtt szerintem nem érdemes. És mondjuk annyiban egyetértek a "negatív" hosszászólóval, hogy mondjuk 4 év nem nagy idő, nyilván relevánsab az, aki már 10 éve van a párjával. De persze ez nem azt jelenti, hogy ő nem oszthatná meg a véleményét...
Kérdező, ha bizonytaan vagy, akkor még várjatok 1-2 évet. Ha ő az igazi, akkor úgyis melletted lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!