Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pécsen vagy Baranya megyében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsen vagy Baranya megyében jó és megfizethető fotóst tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Több fotóst is néztem, vacillálok, szeretnék véleményeket olvasni. Szerintetek ki a legjobb?

2012. szept. 22. 23:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2012. szept. 22. 23:52
 2/19 anonim ***** válasza:
120.000, kérdeztük...
2012. szept. 23. 08:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Vagy fontosak a képeitek, vagy nem. Ennek a szolgáltatásnak ennyi az ára, főleg ha valaki kiépíti az eszközparkját, vállalkozási infrastruktúráját, Balázs jó, ha jó képeket akartok fizessétek meg, ez alatt az ár alatt nem fogtok olyat találni aki csak a közelébe ér, ennyit mindenki elkér a jobbak közül. Sajnos ez egy ilyen "sportág".
2012. szept. 23. 09:12
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
A kisbergics nekem 180.000-et írt. Rablás!!!! Mi egy siófoki fotóst kértük fel, és ő 70-ből nem csak fotózást, hanem egy csomó fotót, és fotókönyvet is kihozott. Szóval csak keresgélni kell. És nem csak Pécsen!
2012. szept. 23. 10:16
 5/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem rablás. A minőségnek ára van. Az, hogy te nem látod a különbséget a kettő között, inkább neked probléma. :)
2012. szept. 23. 11:00
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Mekkora arcod van neked, hallod! A minőséget jó áron is ki lehet hozni. Az, hogy neked egyszerűbb úgy gondolkodni, hogy pénz=minőség, az a te korlátoltságodat mutatja.
2012. szept. 23. 11:51
 7/19 anonim ***** válasza:
hogy kinekl mi a jo az is izles kerdese Van sok olyan par akinek a csillogos klasszikus stilus tetszik es nem tudnanak mit kezdeni a modern ,,jo, kepekkel mert nem tetszik nekik. Ami a legokosabb az megnezni a fotos portfoliojat es ugy valasztani ha ott tetszenek a kepek.Az ar ha profirol van szo kb ua 120 korul van Ahol lehet sporolni az hogy kisebb csomagot kersz pl nem hajnalig fenykepezest mert a reszeg vendegekrol nem kell annyi kep. Vagy a lagzirol mar amator kepeket keszitesz es csak a szertartast es a kulteri kepeket kered Igy olcsobban jossz ki es minosseget kapsz.Mi csak a buli elso orajaban kertunk kepeket a tobbi mind amator kep nem kertunk fotokonyvet mert sajat magam kivalloan meg tudom szerkeszteni a netten nem nagy osszeg Viszont az osszes kepet megkaptuk nagy felbontasban digitalissan semmiert nem kert extrat a holgy. Az egesz keszulodes es eskuvo alatt eszre sem vettuk hogy ott van elkapott minden szep pillanatot spontan profin.Ot csak ajanlani tudom.
2012. szept. 23. 12:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Szentgyörgyvári Siklós
2012. szept. 23. 12:40
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, kicsit későn írtam ki a kérdést, így nem írtam bele, hogy csak polgári szertartásról és kreatív fotózásról szeretnénk képeket.

Konkrét tippeket szeretnék, nem vitatkozni, hogy mennyiért éri meg. A saját véleményetekre lennék kíváncsi! :)

2012. szept. 23. 12:52
 10/19 anonim ***** válasza:

[link]

kivallo fotos profi es elkap minden intim spontan pillanatot eszre sem veszed hogy jelen van nagyon szep kepeink lettek.ára kozepkategoria

2012. szept. 23. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!