Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit gondoltok ezekről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok ezekről az esküvői ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

(ez az utolsó annyira gyönyörű szerintem)

Tudom hogy nem az a megszokott nagy abroncsos buggyos menyasszonyi ruha,de nekem idén ezek annyira tetszenek.Az utolsó előtti annyira letisztult..Én csak sellős ruhának hívom.:)

Szerintetek melyik a legszebb?

2012. szept. 22. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szépek :)
2012. szept. 22. 13:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Huhh, az első nagyon nem tetszik de a 2. nagyon szép! A masnit mondjuk kicsit egyszerűsíteném, esetleg más színű és vékonyabb megoldással csodálatos lenne ez a ruha! Már én is bánom, hogy nekem nem ilyen volt!

A 3. is szép, tényleg letisztult, de olyan alak kell hozzá amilyen a modellnek is van - ha neked ez megvan, akkor nincs gond! :)

2012. szept. 22. 14:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem is a 2. tetszik, de semmiképpen ne cseréld ki színes masnira,mert menyasszonyi ruhán az nem szép.

Nekem csak a vállpánt nélküliséggel van bajom. Ha nem tökéletes az alakod, akkor állandóan lecsúszik majd.

2012. szept. 22. 14:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Tudod milyen szép színes masnival?

Egyik csajszi nemrég ment férjhez, egy édes, tüllös ruhában, pink -magenta masnival és cipővel. Gyönyörű volt!!!

2012. szept. 22. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Igazából nekem egyik se nagyon tetszik, mindegyikben van valami, ami miatt nem fog meg.

De ez van, nem nekem kell hordani...

2012. szept. 22. 14:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Végre valaki, aki nem a kommersz menyasszonyi ruhákat részesíti előnyben:)) Az elsőnek állati jó a fazonja, és az anyaga, a felső tüllös részen még szépek is a csillámok, de a szoknyán már túl nagyok, diszkrétebb csillámokkal tökéletes lenne.

A második is nagyon szép, a 3. nekem annyira nem tetszik, illetve tetszeni tetszik, de a másik kettő közül választanék inkább:)

2012. szept. 22. 15:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik tetszik,gyönyörű :)))))))))))
2012. szept. 22. 16:10
 18/22 anonim ***** válasza:

ma 14:43-nek

14:10 vagyok. Persze megértem, van akinek mindeképpen a nagyon hagyományos ruhák tetszenek, de úgy látom a kérdező nem ragaszkodik ehhez :) Terjednek a színesebbek is - egy színes masni csodálatosan feldobja a ruhát, főleg ha a vőlegény virágkitűzőjének színével, vagy a nyakkendőjével harmonizál :) a dekorral is harmonizálhat, és tényleg egyedi nagyon, a képek is gyönyörűek és egyediek lesznek! :) Én már nagyon bánom, hogy nem volt színes masnim, csak akkor találtam rá erre az ötletre amikor már meg volt rendelve a ruhám :(

2012. szept. 22. 16:40
 19/22 anonim ***** válasza:

1.egyáltalán nem tetszik azok a csillógós nem is tudum mik rajta. giccses szerintem

2. sem tetszik, mert alapból nem szeretem a csipkét, és a derekán az a hatalmas masni sem tetszik.

3. nagyon szép, igazán tetszik, de jobb lenne ha nem sellő fazonú lenne hanem A vonalú :)

2012. szept. 22. 17:52
 20/22 anonim válasza:

Szerintem a 3.nézz ki a legjobban ,de azért nem olyan jó...szerintem ez nagyon jól nézz ki:

[link]

meg ez ha szereted a csillogást:

[link]

2012. szept. 22. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!