Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok ezekről az esküvői ruháról?
(ez az utolsó annyira gyönyörű szerintem)
Tudom hogy nem az a megszokott nagy abroncsos buggyos menyasszonyi ruha,de nekem idén ezek annyira tetszenek.Az utolsó előtti annyira letisztult..Én csak sellős ruhának hívom.:)
Szerintetek melyik a legszebb?
Huhh, az első nagyon nem tetszik de a 2. nagyon szép! A masnit mondjuk kicsit egyszerűsíteném, esetleg más színű és vékonyabb megoldással csodálatos lenne ez a ruha! Már én is bánom, hogy nekem nem ilyen volt!
A 3. is szép, tényleg letisztult, de olyan alak kell hozzá amilyen a modellnek is van - ha neked ez megvan, akkor nincs gond! :)
Nekem is a 2. tetszik, de semmiképpen ne cseréld ki színes masnira,mert menyasszonyi ruhán az nem szép.
Nekem csak a vállpánt nélküliséggel van bajom. Ha nem tökéletes az alakod, akkor állandóan lecsúszik majd.
Tudod milyen szép színes masnival?
Egyik csajszi nemrég ment férjhez, egy édes, tüllös ruhában, pink -magenta masnival és cipővel. Gyönyörű volt!!!
Igazából nekem egyik se nagyon tetszik, mindegyikben van valami, ami miatt nem fog meg.
De ez van, nem nekem kell hordani...
Végre valaki, aki nem a kommersz menyasszonyi ruhákat részesíti előnyben:)) Az elsőnek állati jó a fazonja, és az anyaga, a felső tüllös részen még szépek is a csillámok, de a szoknyán már túl nagyok, diszkrétebb csillámokkal tökéletes lenne.
A második is nagyon szép, a 3. nekem annyira nem tetszik, illetve tetszeni tetszik, de a másik kettő közül választanék inkább:)
ma 14:43-nek
14:10 vagyok. Persze megértem, van akinek mindeképpen a nagyon hagyományos ruhák tetszenek, de úgy látom a kérdező nem ragaszkodik ehhez :) Terjednek a színesebbek is - egy színes masni csodálatosan feldobja a ruhát, főleg ha a vőlegény virágkitűzőjének színével, vagy a nyakkendőjével harmonizál :) a dekorral is harmonizálhat, és tényleg egyedi nagyon, a képek is gyönyörűek és egyediek lesznek! :) Én már nagyon bánom, hogy nem volt színes masnim, csak akkor találtam rá erre az ötletre amikor már meg volt rendelve a ruhám :(
1.egyáltalán nem tetszik azok a csillógós nem is tudum mik rajta. giccses szerintem
2. sem tetszik, mert alapból nem szeretem a csipkét, és a derekán az a hatalmas masni sem tetszik.
3. nagyon szép, igazán tetszik, de jobb lenne ha nem sellő fazonú lenne hanem A vonalú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!