Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek ezek közül valamelyik helyen az esküvője?
Dunaharasztin lakok, a rendezvényházban voltam is már esküvőn, nagyon jó volt, szép a kertje azzal a kis tóval, híddal, lehet ott fotózkodni is, a polgárit is lehet itt tartani, meg a ház maga is nagyon szép, modern, nagy térrel, stb. Kaja is finom volt. :) Nagyon sok jót mondanak róla, rosszat még nem hallottam.
A Savoyai kastélyban is voltam már esküvőn, az kicsit színvonalasabb, mert mégis csak "kastély". De nyilván ez drágább is. A pár akinek az esküvője volt, szintén ott tartotta a polgárit is, fotózkodni lehet ott is szintén, meg hát ott a Duna part is. Bár annyi negatívumot tudok rájuk mondani (nem tudom ez mitől függ), hogy a kajával nagyon meglopták őket a konyhások.
Itt harasztin is lehet fotózkodni a Duna parton, szépen meg van csinálva a Sport sziget, meg van több része is harasztinak, ami alkalmas erre, meg szép a templomunk is. :)
Többi helyen még nem jártam, A Forster vadászkastély még szép állítólag, de csak ennyit tudok róla mondani.
Forster vadászkastély szép. Aranyosak a lovak.
Bérleti díjban benne van maga a ház is így elve kaptok 3 szobát itt tudsz öltözni, pihenni.
Szűk családnak cuccait letenni.
Plusz még lehet szobákat bérelni.
Hány fős esküvőben gondolkodsz?
Forster szombatonként minimum a 100 fő.
Mekkora büdzsével dolgoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!