Premens vagy barácserje? Segített valakinek valamelyik?
Figyelt kérdés
Egész életemben 28 napos volt a ciklusom, de mióta próbálkozunk, totál elcsúszott minden, nem értem miért. Melyiket érdemes szednem. peteérésem tuti van, már volt petezsák is, csak valamiért nem marad meg a baba, pedig a méhnyálkahártya is megvastagodott múltkor is 16 mm-re.2012. szept. 18. 10:56
1/4 anonim válasza:
Női/férfi hormoneredményeid?
Pajzsmirigy?
Cukor?
Inzulin?
... ???
Random nem szednék semmit, amíg nem tudom, mi a gond. Csak még jobban bezavarhatnak.
2/4 A kérdező kommentje:
jövőhónapba kell mennem hormonvizsgálatra, a TSH rendben van, cukor is, inzulin is. de az orvos a premenst javasolta, de azt mondják a barátcserje is jó
2012. szept. 18. 11:12
3/4 anonim válasza:
A premens tabletta barátcserjéből készül.
Én Mastodynon cseppeket szedek, ugyanaz a hatóanyag, nem minősül gyógyszernek, recept nélkül kiadják.
4/4 anonim válasza:
Én megkérdeztem a patikában, hogy mi a különbség: a Mastodynon homeopátiás gyógyszer, a Premens is gyógyszer, de nem kell receptre felíratni, és több benne a barátcserje hatóanyag. A Barátcsere kapszula pedig étrend-kiegészítő (vagyis nem bevizsgált termék, és a minőségére nézve nincs garancia). Szerintem azt a készítményt használd, amit az orvosod javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!