Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol kell kicsrélni az okmányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kathrin01 kérdése:

Hol kell kicsrélni az okmányokat?

Figyelt kérdés
Az esküvő után azt tudom, hogy a személyit az okmány irodában kell kicserélni, de a TB kártyát és az Adó kártyát hol kell kicserélni?
2009. aug. 1. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
A TB kártyát az OEP-nél, az adókártyát az APEH-nál.
2009. aug. 1. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Megerősítem az előttem szólót. Még annyit, hogy a személyi fizetős, míg az adó és a TB kártya ingyenes tudomásom szerint.
2009. aug. 1. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbáltam letölteni az oep-ről és az apeh-ről nyomtatványt de nem találtam.
2009. aug. 1. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Én most cseréltem az irataimat, jól mondták az előttem szólók. De csak akkor kezd az ADÓ És TB Kártyát intézni, ha már megkaptad az új személyit és lakcímkártyát. Lakcímkártyát szintén az okmányirodában lehet intézni.
2009. aug. 1. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mindkét oldalon megtaláltam a nyomtatványokat, de már nem tudom hol, kb. két hete kerestem és fent volt.
2009. aug. 1. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Szia

Én személyesen mentem intézni (szerencsére felénk nincs nagy tömeg ilyen helyeken) a tb kártyát egyből megkaptam az adókártyát olyan 3 hónap múlva küldték ki :S Ami még kicsit kellemetlen volt az átírás miatt, hogy 1 hónapig nem volt bankkártyám

2009. aug. 1. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Most intézem a papírokat névváltozás miatt, de nekem akárhogy is nézem egyedül a tb kártyáért nem kell fizetnem. A személyi, lakcím, jogsi,és az adókártya is fizetős. 2200 ft-ot kell elutalnom vagy postai csekken befizetnem. Most csak engem akarnak lehúzni vagy tényleg fizetős az adó kártya?
2009. aug. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!