Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen típusú esküvőről, szerintetek is megszólnának, nem szeretem a társadalmi elvárásokat és divatot?
Szóval, azzal kezdeném, hogy én nem szeretem túlságosan az esküvőket, a családunkban csak lányok vannak, féltestvérek, unokatestvérek, mind elkelt már, de az esküvőjüket nagyon untam és fárasztott, alig vártam, hogy haza menjünk.
Na most egyrészt én nem szeretem a nagy, terebélyes, esküvői ruhákat, sokan nem is veszik figyelembe az alakjukat, csak látják a próbababán, vagy sznobok, vagy divatból megveszik. Ilyet szeretnék:
A másik, én nem szeretnék egyáltalán lagzis zenéket a sajátomon, rettentően irritálnak, valami modern zenéket, megtudakolni, hogy ki mit szeret és hasonlóakat lejátszani, akár még Coldplay, U2, vagy poénos zenék, valami olyat akarok, ami nem az a tipikus lagzis.
Templomi esküvő alapból kizárva, mivel párommal ateisták vagyunk és nem akarjuk végig hallgatni olyanról a prédikációkat, amikben nem hiszünk és nem fogadunk el.
Lenne pl. vetélkedők, kvíz, nem tudom, valami érdekes.
Lehet hülye ötlet sokaknak, még én sem vagyok ebben teljesen biztos, de én sosem akartam francos esküvőt, meg azt a tipikus hagyományosat. Menyecske ruhára sem szeretnék még pluszban költeni.
Valahogy én is így tervezném az esküvőmet.
Én is azt hittem, hogy valami agyament, extravagáns ötleted van :)
A ruha álomszép!
Semmi gond azzal, amit leírtál.
Csak a zenére figyelj nagyon, hogy jól válaszd ki a stílust. Mert az addig ok, hogy ez a ti napotok, egy életre szóló emlék lesz, csak nehogy olyan legyen ez az emlék, hogy mindenki csak ült, várta, hogy teljen az idő, mert a zene csak a ti ízléseteknek felelt meg.
Mert gondolom nem csak haverok lesznek a lakodalmadon, hanem a szülők, és az ő korosztályukba tartozó rokonok. Márpedig az a korosztály úgy megy lakodalomba, hogy előre készül, hogy milyen jót fog mulatni a lakodalmas zenéken, milyen jókat fog nótázni hajnalban...Ez a korosztály szerintem max. a 60-as 70-es évek zenéjével tudja még jól érezni magát, ha már lakodalmast nem kap.
Mi lesz most? Semmi. Elterjednek ezek a stílusú esküvők, a fiatal vendégek élvezik, az idősebbek kevésbé, közben telnek az évek, egy-két évtized múlva már a mostani idősebb korosztály nem lesz megtalálható a lakodalmakban, legalábbis egyre kevesebb, a mostani és a jövőbeni fiatalok pedig egyre többen, és teljesen mindennapos lesz ez a stílusú lakodalom. Csak most, ezt az átmeneti időt "át kell vészelni".
Ez lesz minden bizonnyal. Sajnos. De ez már csak az én maradi véleményem.
36/n
( De már 16évesen, és még annál fiatalabban is a lakodalmas zenéjű lagzikat szerettem. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!