Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeljem a tortát?
Figyelt kérdés
Párommal úgy döntöttünk, hogy az esküvői tortánk egyben lesz. Tehát nem külön kis tartókon, hanem a 4 emelet egy torta. Gondolom értitek. A kérdés az, hogy az hogyan lehet szépen szeletelni? Mondjuk van a felső emelet, akkor ott ügyelnem kell arra, hogy úgy vágjam, hogy az alatta lévőbe ne vágjak bele? Lehet az ilyen tortát szépen szeletelni? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, nem még nem szeltem esküvői tortát, csak egy szinteset, ott meg ugye addig vágom, amíg a kés koppan a tányéron!:) Köszi!
2009. júl. 29. 11:07
1/6 anonim válasza:
Biztos van valamilyen bevonata a tortának, azt úgy csinálják meg(legalábbis ha jól tudom)hogy a második, harmadik emeleten is rajta van, az emeletek alatt is.Szóval ha belevágsz, érzed, hogy a piskótába vágsz, majd ha óvatos vagy akkor érezni fogod a következő emeletet is.Figyelni kell kicsit, én is azt hittem hogy nehéz, de nem vésze.Amúgy végig Ti vágjátok föl, vagy van valaki, aki segít miután az elsőt felvágtátok?Mert akkor meg tényleg nem nehéz egy szeletet vágni...:D
Sok sikert a készülődéshez, meg az esküvőhöz:)
2009. júl. 29. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
2/6 anonim válasza:
Szia, én unokahugoméknàl szeltem egy ilyen tortàt, mig ment a mennyasszony tànc! Aki végzett az jött és kapott egy szeletet! :) Persze azok is akik nem tàncoltak! Szoval, egy forro vizes kancso ott legyen és akkor szépen lehet szeletelni, bàr ahol összeér a torta, ott nem valami szép, de kàrpotol az ize, és nem baj, ha belevàgsz az alatta lévöbe, legalàbb meg lesz a nyom vonal! Kicsit nehéz àm szétszedni is! Szerintem, jobb ha külön van! Bàr azt meg a talpacskàk csufitjàk el!:)
2009. júl. 29. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
3/6 anonim válasza:
Örülök ennek a kérdésnek, mert jövőre nekünk is ilyen lesz, csak 3 emeletes!!
2009. júl. 29. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Elsőnek: igen lesz rajta bevonat, marcipán, és reménykedem, hogy a rétegek között is lesz. Így talán tényleg jobban érzem, hogy hol kezdődik a következő emelet. Nem mi vágjuk az összeset. Be is szarnék!:) Az első 10-20 szeletet kb. aztán átveszik a vendéglősők. Tudom, hogy sok helyen szokás, hogy a pár vágja fel az egészet, én viszont nem szeretnék egy órát torta szeléssel foglalkozni, és főleg nagyon féltem a ruhám. Eléggé drága volt, figyelnem kell rá nagyon. És kevesebb szeletnél kevesebb az esély is, hogy bepiszkítom!:)
2009. júl. 29. 11:37
5/6 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint nem lehet szépen szeletelni... Ahol összeérnek a szintek, ott bizony nem lesz annyira szép látvány amikor leszeded a felső szeletet, tökmindegy mi van közte. De hidd el senkit sem fog érdekelni:) Sőt, idejük sem lesz foglalkozni vele, mert mire fordulnak kettőt, már alig van torta.
2009. júl. 29. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
6/6 anonim válasza:
Legyen hosszú és nagyon vékony pengéjű kés, meg legyen megfelelő "vizesedény" odakészítve, amiben a kést meg tudjátok mártani és menni fog mint a karikacsapás! ;)
De ha nagyon féltek, vegyetek a cukrászdában pár szelet sütit vagy a tecsóban egy egész tortát és "cincáljátok szét". Gyakoroljatok. Ismerkedjetek vele, mennyire érdemes vizezni és szükség esetén letörölni a kést stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!