Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok Budapesten egy olyan templomot, ahol egyszerű összeházasodni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem vagyok megkeresztelve, de meg szeretnék, viszont párom nem akar. Áprilisban szeretnénk összeházasodni, úgy hogy lassan időszerű lesz a kérdés. (Hol a legrugalmasabbak?)2009. júl. 28. 18:39
11/12 anonim válasza:
Ettől a tény nem változik...a legtöbb helyen nem elég a katolikusoknál az egyik keresztsége...én sem értem, hogy hogy akar az házasodni, aki nem vett rész más szentségek kiszolgáltatásában...őszintén, akkor nekem mi értelme volt elsőáldozni, bérmálkozni? Ezekre is készülni kellett, még vizsga is volt, minek volt, ha mindez nem számít?
12/12 anonim válasza:
09:16 - Ha jelent neked valamit is a hit, akkor tudni fogod, mihez számít NEKED. Nem másnak, nem más miatt, csak neked. Én most nem akarok ebbe belemenni, mert a kérdés nem erről szól. Egy a biztos, a házassághoz templomban elég az egyik fél keresztsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!