Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni bátyáméknak a lagzira? Én 10000 vagy 20000-et gondoltam! Ha 100000-et adok az nem kevés?
100ezer ide 100ezer oda, ha nem teheti meg a kedves kérdező akkor hiába irjátok h nem illik, ilyen esetben én is inkább a gyerekemre költeném azt a keveset ami megmarad havi szinten.
NEkem sem él sajnos a bátyám, és mindent megadnék érte h ott legyen és ne azt nézném hogy tíz ezret vagy 100 ezret ad.
Szóval: Ilyen anyagi helyzetben ez nagyon nehéz kérdés. A barátom a bátyjával 14-16 éve nem találkozott de nagyon szerette.Apujuk közös. Mi 24 évesek vagyunk,bátyja 34 most volt az esküvőjük amire 15 év után minket is meghívtak mint újra találkozás.
Mi az esküvő idején még diákok voltunk,tehát nehéz volt bármi illő ajándékot adni. Ami a pénztárcánknak is megfelelő volt és mégis ajándék.
Végül kaptak egy különleges bort amiben egy esküvői pár volt. A Lurdy házban vettük valami bor boltban. S ez volt azt hiszem 7ezer forint.Ehhez kaptak egy különleges esküvői zenélő képeslapot szép kézzel irott idézetet netorianról becsomagolva papirba:)
Nagyon örültek neki,fő ajándék az öcsivel való találkozás volt:) S ezt az ajándékot mi is megengedhettük magunknak.
(sajnos náluk a szülök elváltak,barátom még nem tudott irni,bátyja meg nem tudja a címet mert közben elköltöztek a barátomék.Szerencsére az iwiw segitett:))))
Javaslok egy ilyet s mellé esetleg ha gondolod kis anyagi keretet,de egy bátyj az tudja hogy a szándék és a SZERETET a fontos!(Tesó nélkül vagyok sajnos)
Szia
Mikor a mi esküvőnk volt tesóméknál már csak 1 hónap volt a baba érkezéséig. 10000 ft-ot kaptunk borítékba + 2*5000 ft-ot adtak menyasszony táncba, ha semmit se adnak akkor se szóltam volna egy szót se, nem voltak éppen jó anyagi körülmények között,mikor megszületett nekik a baba pelusba és rucikba vissza adtuk amit kaptunk tőlük.
Ugyan már!
Nyugodtan adhatsz neki ˝csak˝ tízezret!
A mai világban aki nem elégel ennyit,az vessen magára.Nekünk áprilisban volt lagzink,senkitől sem fogadtunk el pénzt,inkább aki akart vett valamit.Semmi feleslegeset nem kaptam,mindennek örültem.Volt aki ˝csak˝ egy szál rózsával jött,de legalább ELJÖTT.Volt akit vártam,és nem volt ott.(arra hivatkozva,hogy nem volt pénze)Nem érdekelt,kinél mennyi van,örültem volna ha eljön,kevesen voltunk...
Szerintem vegyél nekik a 10 ezer Ft-ból,két 5 ezer Ft-os gépkocsi nyeremény betétkönyvet. Az OTP-nél lehet venni,de csak a saját nevedre. Következő héten átirathatjátok az ő nevére.Ha szerencséje van , nyer egy több milliós autót. Ha akarja,visszaváltja készpénzre.
Én nagyon sok mindenkinek vettem már ezt,és örültek neki.
Szerintem nem kevés a 10.000, de semmiképpen ne pénzt adj, hanem a sok előttem szóló valamelyik ötletét megfogadva, ajándékozz valamit!!!!
Akkor az érték sem látszódik, és sokkal személyesebb is, mert lehet rá 20 év múlva is emlékezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!