Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik adni bátyáméknak a lagzira? Én 10000 vagy 20000-et gondoltam! Ha 100000-et adok az nem kevés?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 10:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Némi gond van a nulláiddal! Tízezerre, vagy százezerre gondoltál? :)
2009. júl. 28. 10:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam tíz ezer
2009. júl. 28. 10:48
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha százezret adsz az nem kevés. Tízezret nem illik adni, akkor inkább vegyél ebben az értékben valamit, de ha még nem dolgozol, akkor nincs ezzel gond.

Százezret már bele lehet rakni egy borítékba, de mivel a testvérdről van szó, én tennék mellé a helyedben vlm személyes ajándékot is. A pénz jó, de önmagában igen személytelen.

2009. júl. 28. 10:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Csak az a helyzet hogy albérletbe lakunk a párommal meg a 4 hós kislányommal és összesen a havi jövedelem mindennel együtt 110 ezer forint!

És abból 40 a rezsi 10-15 ezer a pelenka akkor még a kaja tápszer stb.És még télre fát is kéne vennünk ami kb 50 ezer ft.

2009. júl. 28. 10:54
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

akkor szerintem teljesen jó a 10000forint, biztos megfogja érteni, hogy miért " Csak " ennyi.

bár az én bátyám is ott tudna lenni az esküvőmön...

2009. júl. 28. 11:04
 6/18 anonim válasza:
90%
nem a pénz a lényeg, hanem hogy ott leszel, bár tudom, sajnos a mai világ 98% mégsem így fogja fel. Bár csak az én bátyám is ott lehetne majd az esküvőmön, de sajnos már ő sincs velünk. Pedig minden pénzt megérne. tehát hidd el nem a pénz a lényeg. bőven elég az a 10E. mondhatod neki, hogy bár tudnánk adni többet, de szerintem, ha nem mondod, akkor is meg fogja érteni.
2009. júl. 28. 11:12
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki annyit adjon, amennyit lehet. Ebben nincs olyan, hogy mennyit illik adni. Ha te nem teheted meg, hogy 100 ezret adj, akkor ne adj annyit. Mindenki meg fogja érteni, hisz ismerik az anyagi körülményeiteket. Én 120 ezret adtam a testvéremnek, mert annyit engedhettem meg. Ha nem engedhettem volna meg, nem szégyeltem volna kevesebbet adni. A szándék a lényeg.
2009. júl. 28. 11:13
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
10:49es vagyok. Igazuk van az előttem szólóknak ebben a helyzetben. Mindemellett még mindig azt mondom, hogy ne pénzt adj, hanem vlm kedveset, személyeset, emléket. Ennyi pénz lényegében nem érték, viszont egy kedves ajándék sokkal többet érhet a pénznél.
2009. júl. 28. 11:15
 9/18 anonim ***** válasza:
41%
Te fogod rosszul érezni magad, hogyha egy ismerős fog annyit, vagy még többet adni, mint te. A 10000 nagyon kevés, ha borítékban akarod odaadni, inkább vásárolj valamit annyi értékben, mert úgy nem a konkrét pénz-érték jut előtérbe.
2009. júl. 28. 11:20
 10/18 A kérdező kommentje:
Akkor adok 20 ezret de többet tényleg nem tudok sajna adni nekik mert nekünk is meg kell élni valamiből!
2009. júl. 28. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!