Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Nem rossz, de jobban tetszene, ha nem lenne "vállas" (felül zárt). :)
12/19 anonim válasza:
Szerintem ez túl zárt ciciben meg hátban.
13/19 anonim válasza:
Nem tetszik, nincs benne semmi nőies. :/
14/19 anonim válasza:
Húúú, ez gyönyörű!
Nekem nagyon bejön ez az egyszerű fazon, tetszik a dísztelensége és az is, hogy ennyire visszafogott a felsőrész. A divattal ellentétben én utálom a köldökig dekoltált menyasszonyi ruhákat. Modern és különleges, nagyon tetszik, hogy teljesen más, mint a szokásos tüllös-csipkés, flitteres-gyöngyös csodák.
És az a neve, mint az enyém. :D
15/19 anonim válasza:
Nekem túl konzervatív.Nem ronda csak nagyon nem az én stílusom.Tényleg az a lényeg, hogy a magadénak érzed-e.Ha felveszed és azt mondod:Igen ez az!
Na akkor biztosan gyönyörű:)
16/19 anonim válasza:
Ez gyönyörű,végre nem egy tömeg felül semmit takaró,szinte "csak szoknya" ruha.Imádom a zárt,orosz meg japánnyakú felsőket,abban érzem legjobban magam.Igaz lehetne benne némi csipkedísz,vagy az eleje fűzős lenne,de így is egyszerűen elegáns,különleges.Ha meg átalakítasz egy ruhát,az nem csak kókányolást jelent.Egyedibb lesz. 25
17/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, hogy olyan zárt felül, és azok a fodrok sem tetszenek. Szóval semmi sem tetszik rajta :D
18/19 anonim válasza:
Nekem is az nem tetszik, hogy olyan zárt, mint ha régi korból származna. De ha vintage stílust akartok arra jó.
19/19 Miley91 válasza:
Valamiért nekem sem jön be annyira,de csatlakozok az előttem szólkhoz, ha te jól érzed magad benne akkor nyugodtan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!