Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 30. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de jobban tetszene, ha nem lenne "vállas" (felül zárt). :)
2012. aug. 30. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez túl zárt ciciben meg hátban.
2012. aug. 30. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem tetszik, nincs benne semmi nőies. :/
2012. aug. 30. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, ez gyönyörű!

Nekem nagyon bejön ez az egyszerű fazon, tetszik a dísztelensége és az is, hogy ennyire visszafogott a felsőrész. A divattal ellentétben én utálom a köldökig dekoltált menyasszonyi ruhákat. Modern és különleges, nagyon tetszik, hogy teljesen más, mint a szokásos tüllös-csipkés, flitteres-gyöngyös csodák.

És az a neve, mint az enyém. :D

2012. aug. 30. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túl konzervatív.Nem ronda csak nagyon nem az én stílusom.Tényleg az a lényeg, hogy a magadénak érzed-e.Ha felveszed és azt mondod:Igen ez az!

Na akkor biztosan gyönyörű:)

2012. aug. 30. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez gyönyörű,végre nem egy tömeg felül semmit takaró,szinte "csak szoknya" ruha.Imádom a zárt,orosz meg japánnyakú felsőket,abban érzem legjobban magam.Igaz lehetne benne némi csipkedísz,vagy az eleje fűzős lenne,de így is egyszerűen elegáns,különleges.Ha meg átalakítasz egy ruhát,az nem csak kókányolást jelent.Egyedibb lesz. 25
2012. aug. 30. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, hogy olyan zárt felül, és azok a fodrok sem tetszenek. Szóval semmi sem tetszik rajta :D
2012. aug. 30. 18:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem is az nem tetszik, hogy olyan zárt, mint ha régi korból származna. De ha vintage stílust akartok arra jó.
2012. aug. 30. 23:05
 19/19 Miley91 válasza:
Valamiért nekem sem jön be annyira,de csatlakozok az előttem szólkhoz, ha te jól érzed magad benne akkor nyugodtan!!
2012. szept. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!