Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy reális a nászajándékot adnunk?
Párom öccse nősül,pénzt kérnek.
Mi 2 éve vagyunk együtt,pár hónapja együtt élünk,félig közös kasszával (ami kell holő hol én fizetek,kb ugyanannyit,többit mindenki magának megveszi,hasonlóan keresünk).
Elvileg mi közösen adunk ajándékot,most került szóba a mennyit.
300ezret akar adni ,mármint hogy mi ketten.
De nekem 150 ezer rengeteg,bőven havi fizetésem.
(Maga az esküvő sokba kerül,a vendégek vacsija viszont csak 4-5 ezer itallal együtt,a ruha,fényképész flancos hülyeségek drágák)
Szivem szerint max 30at adnék...
De hogy jön az ki,hogy én annyit,párom a többit ha már ennyire sokat akar?
Külön nem lehet,szülinapokra,karácsonyra is együtt ajándékozunk mindenkinek.
24/N
Bőven elég 30 e, szinte biztos vagyok benne, hogy ő sem várja el tőled, hogy a felét fizesd a 300-nak. Normális, hogy ő ennyit szeretne adni, mivel a testvére.
Te adhatsz 30-at ő 270-et, akkor kijön 300, adhatjátok közösen, hiszen együtt vagytok.
Nem kérte sosem hogy felét fizessen,nem is irtam ilyet.
Csak hogy közösen adunk.
Ő annyit mondott hogy gondoljam át,mennyit adjunk.
Beszéltünk,mondtam hogy ő ad amennyit akar,nekem erre 30nál többem nincs,vagyis van,de nem erre.
Ő meglepődve mondta hogy ő úgy gondolta,hogy ő fizeti az egészet...
így maradtunk abban hogy azért azt mégse,igy én adok bele 30at,ő sokkal többet,és kész.
Egyetlen testvére,ebbe nem szólok bele hogy mennyit szán rá.
Felénk se szokás ennyit adni,de túlzottan nem akarok belefolyni,hisz több ilyen ugysem lesz.
Sima rokonnál ő sem adna 20nál többet.
Nem szólok bele mire költi a fennmaradó pénzét,ő sem hogy én.
X összeg megy a közösbe,többi (kb ugyanannyi) marad a saját dolgainkra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!