Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hogy reális a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy reális a nászajándékot adnunk?

Figyelt kérdés

Párom öccse nősül,pénzt kérnek.

Mi 2 éve vagyunk együtt,pár hónapja együtt élünk,félig közös kasszával (ami kell holő hol én fizetek,kb ugyanannyit,többit mindenki magának megveszi,hasonlóan keresünk).

Elvileg mi közösen adunk ajándékot,most került szóba a mennyit.

300ezret akar adni ,mármint hogy mi ketten.

De nekem 150 ezer rengeteg,bőven havi fizetésem.

(Maga az esküvő sokba kerül,a vendégek vacsija viszont csak 4-5 ezer itallal együtt,a ruha,fényképész flancos hülyeségek drágák)

Szivem szerint max 30at adnék...

De hogy jön az ki,hogy én annyit,párom a többit ha már ennyire sokat akar?

Külön nem lehet,szülinapokra,karácsonyra is együtt ajándékozunk mindenkinek.

24/N

2012. aug. 24. 11:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
300 ezer az nem kis pénz. Szerintem adj annyit amennyit jónak látsz neked nem olyan közeli rokonod.
2012. aug. 24. 20:02
 22/29 anonim ***** válasza:

Bőven elég 30 e, szinte biztos vagyok benne, hogy ő sem várja el tőled, hogy a felét fizesd a 300-nak. Normális, hogy ő ennyit szeretne adni, mivel a testvére.

Te adhatsz 30-at ő 270-et, akkor kijön 300, adhatjátok közösen, hiszen együtt vagytok.

2012. aug. 25. 08:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Minek feleznéd el? Az ő öccse! Ha közös a kassza, nyilván kiveszitek belőle a megbeszélt összeget, de így, hogy külön én lehet nem tennék hozzá semennyit, adjon amit akar, nálunk is úgy volt azelőtt, hogy az én rokonaimnak én adtam, az övéknek, meg ő.
2012. aug. 26. 13:33
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem kérte sosem hogy felét fizessen,nem is irtam ilyet.

Csak hogy közösen adunk.

Ő annyit mondott hogy gondoljam át,mennyit adjunk.

Beszéltünk,mondtam hogy ő ad amennyit akar,nekem erre 30nál többem nincs,vagyis van,de nem erre.

Ő meglepődve mondta hogy ő úgy gondolta,hogy ő fizeti az egészet...

így maradtunk abban hogy azért azt mégse,igy én adok bele 30at,ő sokkal többet,és kész.

2012. aug. 27. 08:07
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell egy esküvőre 300-at adni akkor is ha testvér valaki. Főleg ha nem igazán szorulnak rá mert van lakásuk, kocsijuk stb. Én sokallom ezt az összeget felénk 10-20 ezreket szoktak. Még ha testvér akkor se nagyon 50 fölött.
2012. aug. 27. 12:37
 26/29 A kérdező kommentje:

Egyetlen testvére,ebbe nem szólok bele hogy mennyit szán rá.

Felénk se szokás ennyit adni,de túlzottan nem akarok belefolyni,hisz több ilyen ugysem lesz.

Sima rokonnál ő sem adna 20nál többet.

2012. aug. 27. 13:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Akkor sem adnék ennyit ha egyetlen testvérről van szó. Gondolom nektek is jól jönne ez az összeg. Azért meg nem adnék, hogy nagyzolljak nekem mennyim van... mert nekem ez nagyon úgy tűnik. Ha már valamivel többet adsz mint a többség az is egy jelképes összeg mégse szálltál el a földtől. Sok embernek ez 3-4 havi fizetése amit ő egy sima esküvőre szán. Megérteném ha rászorulnának de ez cseppet sincs így. Utolsó voltam.
2012. aug. 28. 09:30
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem szólok bele mire költi a fennmaradó pénzét,ő sem hogy én.

X összeg megy a közösbe,többi (kb ugyanannyi) marad a saját dolgainkra

2012. aug. 28. 09:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez brutálisan nagy összeg! Te jó ég, én sokkot kaptam, amikor elolvastam. Nekünk szeptemberben lesz esküvőnk, de én úgy kalkulálok, hogy örülök, ha 10 000-et kapunk fejenként, de ha nem, akkor sincs semmi, nem kell, hogy visszajöjjön az esküvő ára. A szüleim se fognak EKKORA összeggel beszállni, mint amit ti terveztek adni. Ha ketten adtok 30 000-et, már azis BŐVEN elegendő lenne, de 50000-nél többet adni ...hát nemigen szoktak, tényleg talán csak a sülők, vagy a milliárdos nagybácsi...
2013. febr. 4. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!