Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideig szerveztétek az esküvőt?

3-6 hónap kell, attól függ, mekkora.
Ha kisebb, vagyis szűkkörű,akkor elég pár hét is akár

20. szülinapomon jegyeztek el, a 25. után egy hónappal esküdtünk. De esküszöm, nem a szervezés miatt! :)
Márciusban merült fel a gondolat az esküvőre. Áprilisban megrendeltem a ruhát külföldről (kemény majd 40 ezer forintért). Májusban nézelődtünk a neten dekor, meg meghívó, és egyebek témában, de semmi egetrengetőt nem csináltunk. Júniusban 3 nap alatt időpontot, helyszínt, éttermet foglaltunk dekorral, mindennel, és átadtunk a meglepett családnak a meghívókat. Utána meg októberig apránként megvettünk olyasmiket, hogy abroncs, meg öltöny.

bele is halnék ha félévig ezen agyalnék:)
Júniusban kiderült kisbabánk lesz, tépelődtünk, hogyan legyen aztán augusztus elején kértünk oktoberre időpontot, éttermet aznap lefoglaltuk, ruhát külföldről rendeltük még azon a héten.
Mostanra gyakorlatilag készen vagyunk még apró simítások vannak virágok meg vőlegény ing..
szóval összeségében 1 ha mindent tekintünk akkor 2 hónap alatt szerveztük(már a ruhám is megérkezett)Meghívók kimentek 2 hete.
30 fővel indítottunk mostanra 70-re duzzadt.
szerintem csak határozottság kérdése meg persze azonos ízlés...
Semmin nem vitatkoztunk a párommal, én választottam dekor színt ő anyagot..és így tovább...
:)

Tavaly decemberben kértek meg, jövő áprilisban lesz az esküvő.
Mivel csak kéttanús polgári lesz, nem sokat fogunk agyalni rajta. Ősszel kérünk időpontot, jövő tavasszal nézek egy csinos ruhát, és ennyi :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!