Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen asztali dekorról?

Figyelt kérdés

[link]

virágok helyett organza masnikkal.

2012. aug. 14. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen magasra is akarod masnikkal,akkor az túl nagy,nem látni át rajta
2012. aug. 14. 14:40
 2/10 A kérdező kommentje:
persze kisebbre gondoltam, csak nem tudom, h nem botránkoznak-e meg rajta az emberek, hogy nem a hétköznapi zselégyöngyös, dekorkavicsos... megoldás.
2012. aug. 14. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép lenne, csak a masnikból nem kell ilyen sok :-)

Ha kisebbet csinálsz, akkor jó asztalidísznek, de ezt a földre tenném.

2012. aug. 14. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így szép, nem masnikkal.
2012. aug. 14. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy nem tetszik, inkább azt, hogy furcsa. Ötletes egyébként, masnikkal csak akkor tetszene, ha pici masnik lennének, de ha a virágok mondjuk fehérek, vagy passzolnak a terítőhöz, egyéb dekorációhoz, akkor meg úgy jobban tetszene!Igazából ez attól is függ szerintem, hogy milyen lesz az asztalok elrendezése. Több kör alakú asztalon egyenesen bután mutatna véleményem szerint, viszont ha több hosszú asztal van/lesz, arra kiváló.
2012. aug. 14. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó vagyok, megbotránkozni semmi joguk, botránkozni lehet otthon, meg a saját esküvőjükön. A Tieteken azt csinálsz ami Neked/Nektek tetszik, senkinek semmi köze hozzá. :-)

Sok boldogságot!

2012. aug. 14. 15:42
 7/10 A kérdező kommentje:
hosszú asztalok lesznek, keveset gondoltam, egyet az asztalok elejére, egyet a végére. találtam egy blogon egy képet, amin a masnik vannak, elájultam annyira szép, csak alompar blog és nem tudom, h belinkelhetem-e ide, mert nem az enyém. köszönöm a válaszokat és a jókívánságot!
2012. aug. 14. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem így ahogy van, virágokkal nagyon szép! Viszont ügyelj arra, hogy a dekor többi része is hasonló minimalista stílus legyen (engem ez pl a japán zen lakberendezésre emlékeztet)!
2012. aug. 14. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Imádom! :)
2012. aug. 15. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon tetszik! lehet hogy majd a jövö juniusban tartandó esküvömre el is lopom az ötletet!:)

23L

2012. aug. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!