Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit elkeveredtem a dekor világában. Jó lenne ez asztali futónak is? V organza inkább? v selyem? Ez a vetex 50 cm széles. Nem nagyon széles ez az asztalokra?
2012. jan. 19. 14:40
1/8 anonim válasza:
A vetex jó asztali futónak. Nem rojtosodik, legjobb tudomásom szerint. Tudd meg az asztalok szélességét, és nézd meg ahoz viszonyítva. Általában nem tűnik egy normál asztalon túl szélesnek.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jan. 19. 14:48
3/8 anonim válasza:
Szerintem picit széles az 50 cm.(Bár tényleg függ az asztalok szélességétől.) De egyébként jónak tűnik a vetex, én is gondolkodom rajta, pont ezen az oldalon nézelődtem én is! :)
4/8 A kérdező kommentje:
nagyon jó árban vannak a dolgok, én innen fogok mindent megrendelni, ennél olcsóbbat és jobbat nem találtam. plusz minden 1 helyen megvan, amire nekem a dekorban szükségem van :) ha széles lesz, akkor szétvágom és csinálok belőle 25 centiset :) kreatívkodom :) plusz azt hiszem legyártom álmaim dekorcuccát, ami ez:
[link] köszi neked is!
2012. jan. 19. 20:25
5/8 anonim válasza:
Nagyon jól néznek ki ezek a "pamacsok"! :) Még én is megfontolom, nagyon tetszik! Fehér tüllökkel és levendula lilával is mutatós lenne sztem! :)
Te milyen színben dekorálsz?
Szerintem a 25 cm bőven elég lesz futónak.
7/8 A kérdező kommentje:
csokibarna és zöld lett volna, persze fehér alapszínnel. de az étteremben sok a barna, az asztalok, székek, a fa pult, a mennyezet is nádazott, ezért maradok a fehér alapon almazöldnél. amúgy ez a pamacs szerintem minden színben királyság. esküvő után meg lóghat a gyerekszobában :) nálatok lila lesz? én először azt akartam, ki is néztem 1 lila menyecskeruhát, mire a párom kiakadt, h ugye ez nem komoly? gondoltam akkor inkább kifejezem a szeretetemet 1 zöld-fehér dekorral :))))))
2012. jan. 19. 21:56
8/8 anonim válasza:
Az almazöld is nagyon jól néz ki!
Nekünk lila lesz a dekor- a székeken levendula és padlizsán lila lesz. Ez volt az első szinte amiben megegyeztünk,a lila! :)
Nekem a menyecskeruhám piros lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!