Az Ipon-nál (nem kérek más cégek sorolálását) jól összetudnak rakni egy asztali gépet, megbízható? Le lehet adni a boltan is hogy milyen gépet akarsz vagy csak a neten lehet rendelni meg a gépet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 19:59
1/3 ~ cCorEe válasza:
Igen meg lehet bennük bízni tudják a dolgukat, bár én inkább magam rakom össze a dolgokat mert számomra érdekes míg mindent a helyire rakok. Szerintem boltba is ugyan úgy le lehet adni a rendelést.
2/3 anonim válasza:
Megbízhatóak, de egyet értek én is inkább magam teszem össze őket. Jobban érzem magam úgy.
Am szvsz nézz körbe az oldalon vagy kérdezheted az ügyfélszolgálatot is ha nem kapsz biztos infót.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem tudom összerakni :)
2012. jan. 19. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!