Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakodalomban nem illik részegebbnek lenni a vőlegénynél?
"azért megy az ember lagziba, hogy berúgjon?? "
Pontosan.
Hajszálpontosan!
Hát figyelj, alapból nem illik részegnek lenni.
De ezt minden esküvőn megcáfolja valaki(k).:D
Az unokatestvéreim édesapja olyan részeg volt, el is tünt, végül hajnalba került elő, szép kis kinézettel. Eközben a menyasszony hugának a párja olyan részeg volt hogy elaludt tánc közben. Ha ez nem lenne elég a mosdóba vezető folyosón mindig akadt hányásnyom, szerencsére ezeket azonnal feltakarították. Szerintem mindenki számára emlékezetes marad ez az esküvő.:D
Uramisten, illemtankönyvek gyülekezete! Azt hiszem jó néhány dolgot összeszedhetnénk, hogy mit nem illik és nem csak a lakodalomban... Fura egy társadalom lennénk, ha az illikek mind be lennének tartva. Egyébként hol van ez leírva?
A mi lagzinkon mindenki annyit fog inni, amennyi jól esik, ha berúg, hát berúg, nagy kaland, lakodalomba megy vagy temetésre? Ha attól jön meg a kedve, vagy túl tud felszabadultabb lenni, engem nem zavar. A Párom is szereti a sörcsit, de megbeszéltük, hogy éjfélig óvatosan vele.... :-)
Túl reagáljátok....
Hát akkor nálunk eélg rosszul jártak volna, mert én szerintem 2 felest és egy koktélt ittam meg az egész nap alatt! Már ami az alkoholt illeti...
Mivel én azt hallottam, hogy ne a vőlegény legyen a legrészegebb... De nem is nagyon kívántam, annyira izgultam és pörgött minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!