Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő után mért "kell"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő után mért "kell" egyböl gyereket szülni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok,3 éve élek párkapcsolatban(a párom 26),már többször szóba került az eljegyzés(nagyon örülnék neki:)

ha lenne pénzünk,már holnap hozzámennék,annyira szeretem.de gyereket nem akarok szülni 30 éves korom elött.(nem csak anyagi okok miatt)

nagyon gáz ez a hozzáállás?van köztetek olyan,aki fiatalon szült úgy,hogy elötte nem tudta elképzelni h anya legyen?

2009. júl. 20. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Ki mondta, hogy "kell"?

És ha mondta is valaki miért fogadnál szót neki?

A te életed, úgy éled ahogy neked és a párodnak jó.

2009. júl. 20. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Mar miert kene??Ki kotelez ra?En sem szulnek 30 elott.Nincs is mire.Elobb dolgozom,nem az allamnak szulok.
2009. júl. 20. 22:37
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Miért kellene egyböl gyereket szülni esküvö után?

Akkor szülj, amikor már ugy érzed, hogy itt az ideje, és ez lehet esküvö elött (nem optimális), közvetlen utánna vagy akár 10 év múlva. Es a te dolgod, erre nincs szabály.

2009. júl. 20. 22:37
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
én inkább úgy vagyok vele, hogy olyan 25 körül szeretnék gyereket mindenképpen, akkor meg már az esküvő legyen meg előtte.nem akarok nagy hassal férjhez menni, és azt sem, hogy a gyerekem legyen a koszorúslány.
2009. júl. 20. 22:38
 5/18 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy kell szülni. ÉN 29 vagyok, távlati terveinkben sem szerepel gyerek. Szerintem 6 évem még simán van. Két éve vagyok házas, de tőlem senki nem várta el a gyerekszülést....
2009. júl. 20. 22:38
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Miért kellene az esküvő után rögtön szülni? Mi is először nászútra mentünk.
2009. júl. 20. 22:43
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon okosan gondolkozol, bárcsak mindenki így csinálná... :D

Az lenne az ideális, hogy az esküvő után néhány évig szokjon össze a házaspár, meg kell(ene) teremteni a lakáslehetőséget, be kell(ene) rendezkedni, ilyenkor még lehet(ne) kettesben utazgatni, szórakozni, közös élményeket gyűjteni.

Nem olyan könnyű összecsiszolódni sem...

Ezután kellene jönnie a gyereknek - ideális esetben.

Sajnos, az esetek többségében hamarabb jön a baba, mint esküvő szóba jött volna, gyorsan összeházasodnak, aztán csodálkoznak, ha 2-3 év múlva elválnak. :[

Sajnos, sok lány szándékosan is "rájátszik" : igyekszik teherbe esni a fiú beleegyezése nélkül, hátha úgy kikényszerítheti a házasságot...

30 éves anyuka sokkal tudatosabban, okosabban tudja majd a gyerekeit nevelni, mint egy 20 éves, akinek az egész csak egy felesleges lepasszolnivaló teher, aki szeretne a többiekkel diszkóba meg buliba menni...

A gyereknek is jobb, ha az anyukája higgadt, okos nő, aki már kiszórakozta magát és minden figyelmével őrá tud koncentrálni.

Szóval, én csak dícsérni tudlak a gondolkozásodért, nagyon remélem, hogy sikerül majd így élned és sok boldogságot kívánok neked hozzá! :D

2009. júl. 20. 22:51
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Úgy terveztem,hogy kb:30-35 éves korban jöhetne a baba addig meg másra fordítom az energiámat.De nem így lett. 20 évesen szültem,és nem volt tervben,hogy fiatalon anya leszek.De soha nem bántam meg! Most meg olyan jó,hogy lassan felnőtt fiam van,és én is fiatalnak érzem magam...De ettől függetlenül nem tartom buta ötletnek amit írtok,hogy vártok a babával...ne mások mondják meg,hogy mikor legyen kisbaba a családban hisz utána nektek kell felnevelni,anyagilag támogatni...Az legyen a te és a férjed döntése.Ha te úgy érzed,hogy nincs itt még az ideje,akkor várjatok.Lekésni semmit nem fogtok,sőt lehet hogy sokkal több türelem lesz a kicsi felnevelésében mint fiatal kismamáknak(saját tapasztalatból gondolom).
2009. júl. 20. 22:54
 9/18 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!:) ezt h "kell" úgy értettem,hogy esküvő után 1-2 évvel már szoktak gyereket tervezni.én most megyek egyetemre,25 leszek mire lediplomázok,és utána rögtön nem lesz még stabil munkahelyem.ha igy nézzük,még 30 évesen sem lesz elég pénzünk...a másik,hogy sztem nagyon sokan ott rontják el,hogy nem éltek még eleget KETTESBEN a szerelmükkel.nem gondolnak bele,hogy amint megszületik a gyermek,jön az éjszakai sírás,meg a nuku házasélet.ilyenkor szokott besokallni a férj...

és hogy ezt a nehéz időszakot átvészelje a pár,ahhoz meg kell érnie egy párkapcsolatnak!

2009. júl. 20. 23:00
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Én is egyetértek az előzőekkel. De van h másképp alakul. Én 23 vagyok van egy 5hós fiam. 9 éve vagyok a férjemmel, /6éve élünk együtt/ aki 36 ez is indokolta h ne várjunk a babával. Gimi után elmentem egy 2éves suliba! Szerettem volna fősulira menni de valahogy sajnáltam az éveket a diplomáért /amit mostanában nem értékelnek megfelelően/ inkább dolgoztam. Nem bánom mert fiatal anyuka leszek.
2009. júl. 20. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!