Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a vendég fogadás, ha nincs kikérés?
Az örömszülők fogadják, ne egy pincér persze a pincér is álljon ott és kínálja őket az itallal.
Nem rég voltam egy bálon és ott is a "házigazda" állt az ajtóban a pincér mellette kínálta az italt, a házigazda üdvözölte a vendégeket és mindenkivel beszélt egy két szót, szerintem sokkal barátságosabb minthogy csak a pincér áll ott és már lök is befelé.
Na de itt nincs kikérés. A rokonaimat meg ismeri, mindet, mert részemről 30 ember lesz.
Viszont még felmerült bennem egy probléma: tűzoltó autóval megyünk majd az étterembe. De ki fogja ezt látni, ha a vendégek még nem lesznek ott? :D:D:D Igaz egy kis részük majd vonul velünk az autó után.
Jaaaj mindjárt itt a nap és ilyen problémák merülnek fel hirtelen, holott azt hittem minden le van szervezve. :/
igazából Nektek kellene az étteremben fogadni a vendégeket, legalább az elejét.
persze az örömszülők is ott lehetnek.
Úgyis elkezdődik utána a beszélgetés, és óhatatlanul elsodródtok az útból - akkor pedig már a pincér is odaér.
viszont az örömszülőknek illik ottmaradni, ha nem is teljes létszámban legalább addig, amíg a vendégek 80%-a megérkezik.
Nálam volt kikérés, de az a szülői háztól, a szülőktől kértek ki engem, (ha jól emlékszem a vőlegény tanúja kért ki) és úgy mentünk a szertartásra.
Onnét mentünk a fotóshoz, mi, a tanúk és az örömszülők.
Azután a bérelt étterembe, és igen, ott is mi fogadtuk a vendégeket. A vendégek addig az étteremnek abban a részében vártak minket, amelyik nem volt részünkről kibérelve, vagy pedig kint az utcán.
És igen, mi fogadtuk őket a bérelt részben, belül az ajtón, férjem és én, fogadtuk a gratulációt, és az ajándékokat, és adtuk tovább az örömszülőknek, mert attól függetlenül, hogy a vendégek nekik is gratuláltak, az ajándékokat és a borítékokat ők spájzolták valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!