Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvőről vélemények?
Hogyan lehet pl szép szabadtéri fotókat készíteni ha nem esik a hó, stb?
Tapasztalatokat várnék, és minden normális válaszért megy a zöld kéz!
Kastély nagyon jó ötlet, hogy mindenképpen legyenek jó képek, ha meg esik a hó, az meg csak plusz. :)
Nekem speciel nagyon bejön, ha nekem lesz esküvőm, tuti télen lesz, mert én nyáron a nagy habos-babos ruhámban, amit tervezek, tuti megsülök majd. Plusz milyen undorító, amikor beleizzadsz a szép fehér ruhába, meg patakokban folyik a fejedről a smink... :S 40 fokban lehet akármilyen jó alapozód, úgyis leolvad legalább a fele. :S
Télen pedig varászlatos képeket lehet készíteni és nagyon szép téli menyasszonyi ruhák vannak kis kabátkával, blézerrel vagy ilyen prémes cuccal, mint egy orosz hercegnő, úgy fogsz kinézni. :)
Az időjárásról meg annyit, hogy a nagy nyári kánikulában is ki lehet fogni jó eséllyel egy jó kis vihart, ami a szabadtéri programoknak szépen betesz...és még akkor ki is dobtál egy csomó pénzt!
Szerintem örökzöldek előtt érdemes fotókat csinálni, meg vízparton sem lehet rossz. A karácsonyi díszítés és fények is szépek a nagyobb városokban. Ha lesz néhány hóvirág, az is gyönyörű, na meg el lehet menni üvegházas arborétumba (ahol ilyenkor a kaktuszokat és egyebeket teleltetik...
Szerintem ott is lehetne alkotni.
Nekünk is decemberben volt, pontosabban régen, 19.-én, és nagyon szép volt. Szabadtéri képek azonban nem lettek, mert hóvihar volt! Igaz az, amit előttem is írtak, hogy a jobb időt ki kell fogni. De ez ne szegje a kedveteket, nagyon szép tud lenni így is. Amikor mindenki beszélgetett mindenkivel, odaálltunk férjemmel az ablakhoz, és megöleltük egymást, néztük picit a hóesést, életem legszebb napja volt!
Bátran házasodjatok télen!! :) Egyébként itt felénk egyre többen választják a telet, 1. nem olvad le a smink, 2. nincs meleg, igaz kizárva a szabadtéri lagzi, 3 évfordulóra tartják, mint ahogy mi is! :)
Sok boldogságot! :)
nekünk december 10.én volt az esküvőnk. reménykedtem hogy esni fog a hó, de nem sajna:( száraz idő volt. végül is lényegtelen a képek szempontjából, mert benti képek voltak, a házasságkötőben és az étteremben is.
a képeket pedig a férjem fotós barátja csinálta
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!