Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények egy ilyen esküvői ruháról? Elég elvont vagy ez még az egyszerű kategória?
Én feketében soha nem gondolkodtam volna, de nem vagyunk egyformák!
Nekem sem sima fehér ruhám volt. Rózsaszín-lilás + fehérbe mentem férjhez, nekem ez már túl "elvont", ahogy Te fogalmaztál.
20/L
Az a legfontosabb, hogy akinek hordani kell majd a nagy napon annak, hogy tetszik vagy sem.
Én biztos nem venném fel esküvőre, mert szerintem nem oda való. Sem a színe sem a szabása miatt. De mindenki mást gondol.
Hát egyszerűnek semmiképp sem nevezném, főleg a felső és alsó rész teljesen más stílusa miatt, inkább elvont ha már így fogalmaztál.
amit belinkeltél spec. nem tetszik, de vannak gyönyörű fekete fehér ruhák. mit ne mondjak nekem is megakadt a minap a szemem 1en és erősen gondolkodom rajta azóta is, pedig eszembe sem jutott a max. pezsgő színnél sötétebb. linkelni nem tudom a ruhát, mert a kezdőlapot dobjak i mindig, de itt meg tudod nézni, pulsz vannak még ott színesek. [link]
ezen belül abroncsos- színes mintával. 1. oldal utolsó, ami meseszép az a 3. oldal utolsó darabja. az én szerelmem a 4. oldal utosó ruhája egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!