Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
2012. júl. 24. 22:25
11/20 anonim válasza:
szerintem meg pont, hogy szépen tart mellben is :)
és szép ruha :)
12/20 anonim válasza:
Miért kell lepontozni, mert tetszik? Egy kérdést tett fel ez is egy válasz volt rá miért ne lenne hasznos mindenkinek más az ízlése...
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Hát nem tudom az esküvőm előtt hány évig kéne anorexiásnak lennem hogy ez a ruha így álljon rajtam :D De szerintem nagyon szép
15/20 anonim válasza:
13-as linkjein is jó a ruha, de hát messze nem akkora szám, mint a modelles képeken. Bár ez szerintem mindegyiknél így van.
16/20 anonim válasza:
Szép ez a ruha, de nekem kicsit sok. Én valami egyszerű, minden fodortól mentes ruhát tudok elképzelni magamnak. De neked tetszik és az a lényeg. Sok boldogságot! Biztos szép menyasszony leszel.
17/20 anonim válasza:
Szép, valakin biztos jól áll. De én nem venném fel. Nekem ez túl sok. Próbáltam hasonlót, nem is olyan rég, a hónap elején. Azt sem tudtam hol vagyok benne.
De a lényeg, hogy neked tetszik és ha jól is áll, akkor hajrá.
Sok boldogságot.
18/20 anonim válasza:
nagyon szép. A színe nem jön be annyira, de a fazonja nagyon szép :)10/9 pont
20/20 anonim válasza:
Nagyon szép,az egyszer biztos.Viszont,ha ilyen vékony vagy,akkor talán jobb lenne,egy olyan ruha ami kissé telítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!