Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kellene ehhez a váratla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene ehhez a váratlan, meg sem hívott vendéghez állnunk?

Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz az esküvőnk. Mivel ültetőkártya lesz, ezért aki nem jelzett vissza, azzal vagy email vagy telefon formában felvettem a kapcsolatot, hogy jön-e, van-e párja, akit hozna, ugyanis azt szívesen látjuk, hiszen csak párja. Egyik ismerősöm azért lett meghívva, mert együtt nőttünk fel, de az utóbbi 1 évben alig találkoztunk, jó legyen meghívva. Mivel az anyukája önként vállalta, hogy süt süteményt, akkor már őt is meghívtuk, és egyúttal az ismerős testvérét is, mert ők 3-an vannak egy családban, akkor ne maradjon már ki, bár nekem semleges a csaj. Viszont! A testvér kitalálta, hogy ő hozná a legújabb haverját, mert milyen jó bulinak nézünk már elébe. Igazából szólva számunkra egy vadidegen ember lenne, azt sem tudjuk kicsoda, és ha eljön, nem miattunk fog ott lenni, hanem az ingyen buli, pia és kaja miatt. Lenne olyan ember, akit szívesebben látnánk, de nem hívhatunk meg 300 embert. Hogy mondjuk meg, hogy ne legyen sértődés? Normális embernek szólás nélkül fel kellene fogni, hogy hívatlanul nem megyek egy idegen ember esküvőjére. Csak nekünk bosszantó?
2012. júl. 23. 13:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
7%
A legújabb haver alatt azt érted,hogy a lánytestvérnek van most egy kapcsolata?
2012. júl. 23. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nyugodtan meg lehet mondani, hogy ne haragudjon, de nincs rá keret, hogy számotokra tök ismeretlen embereket lássatok el, ráadásul szeretnétek, ha csak ismerősök ülnék körbe az asztalotokat.
2012. júl. 23. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Én megmondanám kerek perec, hogy idegeneket nem szeretnénk az esküvőnkön. Ennyi. :)
2012. júl. 23. 14:04
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Ez nagyon egyszerű.Megmondod nekik,hogy már minden le van fixálva,és nem lehet módosítani rajta.
2012. júl. 23. 14:05
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Mondd meg nekik, hogy csak, és kizárólag X számú emberre van hely - ez a létszám pedig megtelt a saját ismerőseitekkel.
2012. júl. 23. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Jaj most 1 ember nem a világ. Amúgy meg minek hívtad meg azt az ismerőst, aki hozza ezt az "idegent"? Amúgy sem beszélsz vmi jó szájízzel róla. " Egyik ismerősöm azért lett meghívva, mert együtt nőttünk fel, de az utóbbi 1 évben alig találkoztunk, jó legyen meghívva." Magyarul meg sem akartad hívni. De ha már sütnek sütit, jó, legyen meghívva az anyukája is. Na akkor már jöjjön a tesó is, mert.... blablabla...Ilyen alapon akkor már elfér a haver is szerintem.
2012. júl. 23. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

szerintem is elfér egy ember...főleg ha a többi 2-3-4 et se látod szivesen :D foglakozol a többiekkel, ők meg egymással.

Ez tuti nem rontaná el az én napom. Legalább megsimerek egy új embert :D

2012. júl. 23. 14:18
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
7-es, ja biztos azzal lesz elfoglalva az esküvőjén, hogy az alig látott régi ismerőse tesójának a haverjával barátkozzon...
2012. júl. 23. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:
28%

8 as örülök h belelátsz a dolgok mélyébe :D

épp ez az, amiért kib@szottul nem fog neki fletűnni az sem, hogy ott van egy idegen, akinek a 3 közös ismerősét is szájhuzogatással hívta meg :D

Még mielőtt engem h.lyézel le,vizsgáld meg ezt a kérdést

2012. júl. 23. 14:38
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
menj el vmi intézetbe, ha egyből csak támadni bírod a másikat, mielőtt gondolkodsz ;)
2012. júl. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!