Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Póthaj esküvőre? Vállig érő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Póthaj esküvőre? Vállig érő hajam van, vékonyszálú. Esküvőmre szeretném, ha dús hajkoronám lenne.

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok Tőletek,előre is köszönöm!
2009. júl. 15. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel volm megcsinálva. Ha szeretnéd küldök képet priviben. Egyátalán nem látszott, hogy póthaj, az sem, hogy fel volt rakva, másnap egyszerűen lecsatoltam. /klippes/ Ráadásul valódi hajból van, én nem varratnám fel, csak a baj van vele.

Link:

[link]

2009. júl. 15. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
És ha csináltatsz egy szép kontyot vagy félkontyot, akkor nem jó póthaj nélkül? Persze ez tényleg attól is függ, hogy az arcformádhoz mi passzol meg neked mi tetszik. Nem tudok személyes tapasztalatot mondani a póthajról, de az egyik barátnőmnek van és nagyon látszik neki, hogy mű, a színe sem egészen olyan, mint az eredeti. Szerintem a szép póthaj nagyon drága. Először meg is kell venni a hajat, az 100 ezer felett van tudtommal.
2009. júl. 15. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg szívesen küldök képet, 15 ezer Ft volt ez a haj, ráadásul tincses! Nagyon meg voltam elégedve vele, nekem is kicsit hosszabb, mint vállig érő hajam volt, olyan semmilyen. Így viszont hatalmas kontyom lett, olyan félig lógós, romantikus. Ezt ráadásul festeni is lehet, mivel valódi haj. A lényeg, hogy ha vállig ér a hajad ne válassz derékig érő póthajat, csak hátközépig érőt.

Ráadásul ezek tincsesek, nem sorosak, mert az tényleg nagyon csúnya...

2009. júl. 15. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos szép lennél póthajjal, de gondolkodj el azon, hogy jól éreznéd magad benne? Nem lenne fura, hogy egy egészen más fej néz vissza a tükörből, mint amit megszoktál?

Ezt csak azért vetem fel, mert én is menyasszony vagyok és a kedvesem nem szeretne másnak látni, mint amilyennek megismert és nem szeretném, ha éppen a nagy napon kellene kényszeredetten mosolyognia és bókolnia.

2009. júl. 15. 18:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Lécci küldd el priviben a képet!köszi!
2009. júl. 15. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Két barátnőmnek is van, de nagyon látszik, hogy nem igazi. Nekik "lófarok" van.
2009. júl. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!