Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bács-Kiskunban jó fotós?
Nem nagyon szeretnék 200 ezret fizetni, de valami kreatívabb fotós érdekelne, akinek nem olyanok a képei, mintha öreganyám csinálta volna, meg nem az nála a kreatív, hogy egy sima unalmas képet rátesz 90es évek általános iskoláinak karácsonyi fotózását idéző ronda háttérre. Sajnos amiket eddig találtam 100 ezer felett vannak és hiába hirdeti, hogy aranykoszorús, meg mesterfotográfus, de olyan képeket csinál, mint aki leragadt 20 évvel ezelőtt, ilyen igazi unalmas paraszt képek.
Vagy a másik véglet, a már túl dramatizált nagyon művészi 200 ezer pluszos.
Létezik manapság ilyen, hogy 100 ezer környékén, tényleg szép képeket készít és nem olyat, mint 25 éve anyáméknak?
A borsyvideo-t néztem régen, de tuti, hogy baromi drágák, ráadásul Szabolcsiak és az útiköltséggel szerintem már megfizethetetlen lenne.
Mondjuk attól függ, hogy mennyi időre szeretnéd... csak szertartások+beállitott, vagy vacsora és buli is? Mert ez utóbbi nála is közeliti a 200-at (de ezért 12 órát végigfotóz). Nekem nagyon tetszenek a képei, de nyilván mindenkinek más az izlése. Szerintem se nem túldramatizált, se nem "paraszt" (?) képek. Nézz körül, mérlegelj...
Nézz szét az interneten és felejtsd el azt, hogy hol él az adott fotós. Keresd meg azt akinek a legjobban tetszenek a képei, azt akinek a képeire oda tudod képzelni magad, akinek a bemutatkozása a blogbejegyzései a leginkább közel állnak a szívedhez és tőle kérj árajánlatot. Lehet, hogy több lesz mint amennyit erre szántál, de hidd el, hogy nem jó évtizedekig rossz fotókat nézegetni, esküvőd jobb esetben egy van egy életben, ráadásul a fotós az aki jó esetben már reggel korán ott van veled a fodrásznál, a sminkesnél az öltözésnél, a kreatív fotózáson, a szertartásokon és végül a lagziban is. Nem mindegy, hogy kivel töltöd el a nagy napod és egyáltalán nem mindegy, hogy az illető unott arccal ücsörög-e a sarokban ha épp nincs dolga, vagy valóban veled örül-e és pláne nem mindegy, hogy ezt vissza tudja-e adni a képeivel.
Sok boldogságot!
egy fotográfus
Ő kecskeméti, unokatesómnál fotózott, és ő mondta, hogy egyáltalán nem volt drága. Letisztult, de szép képei vannak. :)
Üdv!
Nem tudom, pontosan, milyen árakkal dolgozik, csak azt, hogy elégedettek szoktak lenni vele. Gondolom egy kérdést megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!