Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Markó András vőfélyről vélemény?
Figyelt kérdés
Úgy ajánlották, hogy jó, de nem igazán találtam semmit róla, csak kb. összesen három mondatot, annyit, hogy jó, de isznyú drága. Valami személyes tapasztalat valakinek?
Ne jöjjön senki a minek neked vőfély dologgal, nem az a kérdés!
2012. júl. 21. 23:37
11/11 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudom, nekünk is Ő volt. Viszont időpontot érdemes legalább 1,5-2 évvel előre egyeztetni. Magasan a legjobb vőfély.
Drága? Kinek mi a sok. Hallottam olyat aki már 70ezer forintot is soknak tart. De pont a vőfélyen spórolni, nagy hiba, mikor Ő adja az alaphangulatot.
Nagyképűnek pedig véletlenül se tartanám, nagyon-nagyon jó fej.
Mi IMÁDTUK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!