Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Markó András vőfélyről vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Markó András vőfélyről vélemény?

Figyelt kérdés

Úgy ajánlották, hogy jó, de nem igazán találtam semmit róla, csak kb. összesen három mondatot, annyit, hogy jó, de isznyú drága. Valami személyes tapasztalat valakinek?

Ne jöjjön senki a minek neked vőfély dologgal, nem az a kérdés!

2012. júl. 21. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

"Ne jöjjön senki a minek neked vőfély dologgal, nem az a kérdés!"

Ne mondd meg előre senkinek, hogy ki mit válaszoljon!

Valahonnan biztosan hallottál róla. Ha iszonyú drága, akkor bizonyára jól megy neki, és ez a mai világban azt is jelenti, hogy valahol elérhető: közösségi portálon vagy saját honlapon. Van valahol címe, telefonszáma stb.

És barátod a gugli. :)

2012. júl. 24. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nem tetszik,és szerintem nagy képű is. Mennyit szeretnél vőfélyre szánni? Nekünk aki lesz a környéken a legjobb.
2012. júl. 25. 00:05
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves első, látszik milyen hasznos a válaszod. Nyilván nem érted a kérdést, én véleményt kértem róla, nem azt kérdeztem, hogy hol találom meg a telefonszámát.

Köszönöm második, két szempont van nálunk, mindenképpen Szabolcsból szeretnénk vőfélyt, és maximum 150 ezer van rá. Ebbe mondjuk nem tudom van-e olyan, aki nem fér bele. Csak mendemondát hallottam, hogy erre ő nagyon jó, de élőben én sosem láttam, sőt ismerőseim sem, és szinte semmit nem lehet találni róla a neten sem, csak azt, hogy jó.

De az egyik nagyvőfélyről is csak azt lehet találni, hogy fú de jó, de ha valaki rengeteg időt rászán, vagy akár teljesen véletlenül fut bele beszámolókba, amikből nagy nehezen ki lehet hámozni, hogy ki is volt a vőfély, akkor lehet látni, hogy hát azért vannak bizonyos dolgok, amik mindenhol problémaként merülnek fel vele kapcsolatban, és hiába mondják rá, hogy amúgy jó, én pl. azt nem tudnám elfogadni ezért próbálok valami konkrétabb beszámolót találni a fenti vőfélyről is.

2012. júl. 25. 03:59
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Második vagyok,nekünk Varga Tibor nagy vőfély lesz. :)
2012. júl. 26. 23:12
 5/11 anonim válasza:
100%
Helló.Nekünk ő volt a vőfélyünk és csak dicsérni tudom.Talpraesett mindig tudja a dolgát, 100%-os jókedvet csinál.De persze előtte a megbeszélésen elbeszélget hogy kinek meddig fér bele, milyen játékok lehetnek no meg hogy ti miket szeretnétek.Nagyon rugalmas és figyelmes a családtagokkal is.Az meg hogy "nagyképű" én úgy gondolom egy szerény-tutyimutyi ember nem fog több száz ember elé kiállni no és még jó hangulatot is csinálni, szerintem nagyon jól csinálja amit csinál és hogy ezt büszkén "nagyképűen" nem de inkább magabiztosan.Én csak ajánlani tudom neked,a névjegykártyája megvan ha érdekel priviben elküldöm, az hogy iszonyú drága lenne e most azt nem tudom mert nekünk 2008-ban volt az esküvőnk és 45000 ft-ot kért és lett volna akkor drágább is.De azt biztosra tudom hogy 2013-ig már le van foglalva,mert az ismerősünk is őt szerették volna csak nem volt hely nála.Nem bánod meg ha őt hívod az tuti csak siess a felkeresésével.
2012. júl. 30. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azóta már tárgytalan, de 150-be bőven belefér, én is csak dicsérni tudom, csak azért férjhez mennék még egyszer, hogy ő legyen a vőfély. Nekünk tényleg semmivel sem kellett foglalkozni, mindenütt ott volt mindig ahol kellett, mindent intézett és még nagyon szórakoztató is volt. És olyan nincs, ha ő a vőfély, hogy valaki nem vesz észre dolgokat, meg nem hallja mit mond, ez biztos.
2013. márc. 28. 15:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Végül ő volt nekünk és állati jó volt!
2014. aug. 13. 14:59
 8/11 A kérdező kommentje:
(Ja és a vendégek, ahol még nem volt esküvő kérték az elérhetőségét, ahol meg már volt, ott sajnálták, hogy nem ő volt :D)
2014. aug. 13. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Máshol is olvastam hogy nagyképű, sajnos a levélváltásunk vele csak rávilágított erre a tényre. Mi kizártuk mint vőfélyt, mert nagyon bunkó volt, ezután persze az esküvőnket sem mernénk rábízni.
2015. jan. 4. 14:02
 10/11 anonim válasza:

Szia!

Meg lehet kérdezni, hogy mennyiért vállalt el 2014-ben?

2015. nov. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!