Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Markó András vőfélyről vélemény?
Úgy ajánlották, hogy jó, de nem igazán találtam semmit róla, csak kb. összesen három mondatot, annyit, hogy jó, de isznyú drága. Valami személyes tapasztalat valakinek?
Ne jöjjön senki a minek neked vőfély dologgal, nem az a kérdés!
"Ne jöjjön senki a minek neked vőfély dologgal, nem az a kérdés!"
Ne mondd meg előre senkinek, hogy ki mit válaszoljon!
Valahonnan biztosan hallottál róla. Ha iszonyú drága, akkor bizonyára jól megy neki, és ez a mai világban azt is jelenti, hogy valahol elérhető: közösségi portálon vagy saját honlapon. Van valahol címe, telefonszáma stb.
És barátod a gugli. :)
Kedves első, látszik milyen hasznos a válaszod. Nyilván nem érted a kérdést, én véleményt kértem róla, nem azt kérdeztem, hogy hol találom meg a telefonszámát.
Köszönöm második, két szempont van nálunk, mindenképpen Szabolcsból szeretnénk vőfélyt, és maximum 150 ezer van rá. Ebbe mondjuk nem tudom van-e olyan, aki nem fér bele. Csak mendemondát hallottam, hogy erre ő nagyon jó, de élőben én sosem láttam, sőt ismerőseim sem, és szinte semmit nem lehet találni róla a neten sem, csak azt, hogy jó.
De az egyik nagyvőfélyről is csak azt lehet találni, hogy fú de jó, de ha valaki rengeteg időt rászán, vagy akár teljesen véletlenül fut bele beszámolókba, amikből nagy nehezen ki lehet hámozni, hogy ki is volt a vőfély, akkor lehet látni, hogy hát azért vannak bizonyos dolgok, amik mindenhol problémaként merülnek fel vele kapcsolatban, és hiába mondják rá, hogy amúgy jó, én pl. azt nem tudnám elfogadni ezért próbálok valami konkrétabb beszámolót találni a fenti vőfélyről is.
Szia!
Meg lehet kérdezni, hogy mennyiért vállalt el 2014-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!